DAWIDBORI Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 :evil: nie mow ja bym wpadl tylko mialem male p[roblemy z moja 2 polowka i tak wyszlo ale za tydzien
martin a4 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 lepiej bym poczytal watek kto zaczol prowokacje i czym to grozi prosze zapoznac sie z regulaminem
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 slodki co ty jeszcze tu robisz .DOBRANOC Nie ma takiej potrzeby.Najpierw chodzą spać młodzi później starsi,więc nie wyganiam,ale podusia już tam na Ciebie czeka :good:
stach.. Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 ale tu miło :gwizdanie: niop daj tego linka
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 lepiej bym poczytal watek kto zaczol prowokacje i czym to grozi prosze zapoznac sie z regulaminem Ale tu nie ma żadnej prowokacji tylko... życie ....
xandmar Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 lepiej bym poczytal watek kto zaczol prowokacje i czym to grozi prosze zapoznac sie z regulaminem kto zaczął? ja powiedziałem offe prawdę co mi się nie podoba ale nikogo nie obrażałem
martin a4 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 slodki co ty jeszcze tu robisz .DOBRANOC Nie ma takiej potrzeby.Najpierw chodzą spać młodzi później starsi,więc nie wyganiam,ale podusia już tam na Ciebie czeka :good: no wlasnie problem w tym ze ty sam niewiesz ile masz lat , a jak juz bedziesz wiedzial to dopisz do profilu [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:24_________________________________________________ lepiej bym poczytal watek kto zaczol prowokacje i czym to grozi prosze zapoznac sie z regulaminem kto zaczął? ja powiedziałem offe prawdę co mi się nie podoba ale nikogo nie obrażałem jesli masz jakis problem to napisz do mnie osobiscie
DAWIDBORI Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 ale moze ma tak jak kobieta nie powie ile ma wiosen bo nei wypada pytac :tongue4:
stach.. Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 stachu jakiego linka? no chyba ty mi mówiłeś o ty podklejaniu tapicerki
xandmar Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 dejwid nie obrazaj koniąt :wallbash: i taka własnie jest gadka
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 slodki co ty jeszcze tu robisz .DOBRANOC Nie ma takiej potrzeby.Najpierw chodzą spać młodzi później starsi,więc nie wyganiam,ale podusia już tam na Ciebie czeka :good: no wlasnie problem w tym ze ty sam niewiesz ile masz lat , a jak juz bedziesz wiedzial to dopisz do profilu [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:24_________________________________________________ lepiej bym poczytal watek kto zaczol prowokacje i czym to grozi prosze zapoznac sie z regulaminem kto zaczął? ja powiedziałem offe prawdę co mi się nie podoba ale nikogo nie obrażałem jesli masz jakis problem to napisz do mnie osobiscie To ile mam lat to mało istotne,ważne że reszta chłopców wie Ty nie musisz ponieważ uważam że wypiłeś zbyt mało mleka abym mógł Ci to powiedzieć. Przyjedziesz na spota to napewno się przekonasz ile mam lat.I jeszcze jedno zapewniam Cie że wejdzie Ci to mocno do głowy i w pięty też...
wojtekce Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 uważam że to chore co sie tu dzieje nawet nie chce mi sie tu zaglądać
martin a4 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 dobrze wiedzieć przygotuje się a co do głowy to przynajmniej ja mam niewiem jak ty
DAWIDBORI Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 wojtek duzo tu tego co :sick3: :sick3:
martin a4 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 a tak pyzatym to sam zaczoles panie slodki wiec niewiem o co do mnie bijesz
Wihajster Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 proponuje dzis juz nic nie pisac...idzcie spac.A jak ktory znowu zacznie prowokowac to załatwimy to inaczej
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 wojtek duzo tu tego co :sick3: :sick3: Macie rację panowie.Ruszyć gówno gorzej śmierdzi
Rekomendowane odpowiedzi