marek_xtr Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Ktoś się wybiera jutro na spota ?
Wihajster Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Ktoś się wybiera jutro na spota ? moze ja wpadne
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja będę wiedział pod wieczór ,czy jutro będę mógł podjechać do Was ---------- Post dopisany at 09:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:51 ---------- Muszę Kasie spytać :polew:
Wihajster Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja będę wiedział pod wieczór ,czy jutro będę mógł podjechać do Was Muszę Kasie spytać :polew: jak bys miał kłopoty to daj nr.tel do niej to załatwie sprawe
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja będę wiedział pod wieczór ,czy jutro będę mógł podjechać do Was Muszę Kasie spytać :polew: jak bys miał kłopoty to daj nr.tel do niej to załatwie sprawe Wybacz.....ale nie..... Nie chcę mieć dożywotniego zakazu jeżdżenia na spoty....jak Piter220v.....też podobną "przysługę" mu zrobiłeś
Wihajster Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja będę wiedział pod wieczór ,czy jutro będę mógł podjechać do Was Muszę Kasie spytać :polew: jak bys miał kłopoty to daj nr.tel do niej to załatwie sprawe Wybacz.....ale nie..... Nie chcę mieć dożywotniego zakazu jeżdżenia na spoty....jak Piter220v.....też podobną "przysługę" mu zrobiłeś myślałem,że sie nie zorientujesz
siemian Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 no i bardzo dobrze. ma Ci być przykro :decayed: Arturek myśle że powinieneś sobie przykleić taką karte do tylnej szyby: (swoją drogą popatrz taki sam kolor auta... czyżby Smerfowozy opętał Szatan!!!! :polew::polew:)
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 Dobre ale lepiej jak nie będę się chwalił ile mam
siemian Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 to nie jest IQ żebyś musiał ukrywać ile masz (a raczej nie masz )
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 To ,że Ci się marzy wynik IQ na poziomie mojego salda punktowego to wszyscy wiemy.....trzeba jednak sobie stawiać poprzeczkę wyżej..... Musisz dawać z siebie 100%.....wiem ,że jest to jak na razie poziom nie do ogarnięcia dla kogoś młodego...takiego jak Ty ale myślę ,że kiedyś przebijesz spokojnie jeżozwierza
#Przemo# Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Siemian się odezwał i od razu coś się dzieje :polew:
Rekomendowane odpowiedzi