DAWIDBORI Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 czyli jak dobrze policze a jezeli chodzi o wodke to dobrze licze 5l alkoholu 40%w :evil:ego
slodki79 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 czyli jak dobrze policze a jezeli chodzi o wodke to dobrze licze 5l alkoholu 40%w :evil:ego Lepiej jak by była "deptana" ale mały naparsteczek kupnej mogę dziabnąć PS-Grzechu będziesz
Tomek 40 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 No to teraz mnie zdrowo nastraszyliście ;(
Kuba36 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 czyli jak dobrze policze a jezeli chodzi o wodke to dobrze licze 5l alkoholu 40%w :evil:ego Lepiej jak by była "deptana" ale mały naparsteczek kupnej mogę dziabnąć PS-Grzechu będziesz beda beda :
slodki79 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 No to teraz mnie zdrowo nastraszyliście ;( Śmigasz A4 i się przestraszyłeś?? eee tam to nie takie straszne,walniesz "klina" i Ci przejdzie :polew:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 17:40_________________________________________________ czyli jak dobrze policze a jezeli chodzi o wodke to dobrze licze 5l alkoholu 40%w :evil:ego Lepiej jak by była "deptana" ale mały naparsteczek kupnej mogę dziabnąć PS-Grzechu będziesz beda beda : Nooo toooo gicioooooor :kox: mam też nadzieję że Skoczów też wpadnie w komlecie :decayed:
DAWIDBORI Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 mam taka nadzieje ze sie mi uda jutro wpasc
wojtekce Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 No to teraz mnie zdrowo nastraszyliście ;( nie będzie tak źle wiesz ile wihajstra kosztowało sie wkupienie na spocik a teraz nie narzeka
slodki79 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 No to teraz mnie zdrowo nastraszyliście ;( nie będzie tak źle wiesz ile wihajstra kosztowało sie wkupienie na spocik a teraz nie narzeka :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Wihajster Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 No to teraz mnie zdrowo nastraszyliście ;( nie będzie tak źle wiesz ile wihajstra kosztowało sie wkupienie na spocik a teraz nie narzeka to była sama przyjmność
slodki79 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Koniec miesiąca się zbliża i widzę panowie,że wzieliście się ostro za robotę :polew:
Wihajster Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Koniec miesiąca się zbliża i widzę panowie,że wzieliście się ostro za robotę :polew: nie wszyscy maja tak łatwo jak ty,że płacą ze nic nie robienie
slodki79 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Koniec miesiąca się zbliża i widzę panowie,że wzieliście się ostro za robotę :polew: nie wszyscy maja tak łatwo jak ty,że płacą ze nic nie robienie i kto to mówi będąc u Ciebie w pracy też nie widziałem abyś sie szefunciu zbytnio przemęczał :tongue4:
Wihajster Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Koniec miesiąca się zbliża i widzę panowie,że wzieliście się ostro za robotę :polew: nie wszyscy maja tak łatwo jak ty,że płacą ze nic nie robienie i kto to mówi będąc u Ciebie w pracy też nie widziałem abyś sie szefunciu zbytnio przemęczał :tongue4: w sumie racja....sztuką jest zarobić a sie nie urobić [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 17:25_________________________________________________i po spociku...było dwóch nowych kolegów i jak zwykle sympatycznie
wojtekce Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Koniec miesiąca się zbliża i widzę panowie,że wzieliście się ostro za robotę :polew: nie wszyscy maja tak łatwo jak ty,że płacą ze nic nie robienie i kto to mówi będąc u Ciebie w pracy też nie widziałem abyś sie szefunciu zbytnio przemęczał :tongue4: w sumie racja....sztuką jest zarobić a sie nie urobić [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 17:25_________________________________________________i po spociku...było dwóch nowych kolegów i jak zwykle sympatycznie jak zawsze zresztą
boniu Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 nio i w domu proton jak wrazenia z jazdy ??? czujesz jak pojdzie jak sie chipsa walnie ...[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 22:30_________________________________________________Proton mi dzis chcial urwac uchwyt na podsufitce...
proton2 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 No chciałem chciałem Jak się zbliżaliśmy do tego zakrętu już widziałem myślami jak jedziemy prosto w te chaszcze Spocik jak zwykle udany, dużo ludzików - miodzio
Rekomendowane odpowiedzi