kaju Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zapraszam serdecznie http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-oem-2-4-sierpnia-2013-ostrow-wielkopolski-270668/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 To co, ktoś się dziś wybiera? Też już jeden kolega do mnie na PW pisał w tej sprawie, bo ma zero postów i nie może tu pisać, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 To co, ktoś się dziś wybiera?Też już jeden kolega do mnie na PW pisał w tej sprawie, bo ma zero postów i nie może tu pisać, hehe jak zero...jeden zawsze musi mieć...na NEWBIE...za przywitanie z automata ma 1 posta:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 To co, ktoś się dziś wybiera?Też już jeden kolega do mnie na PW pisał w tej sprawie, bo ma zero postów i nie może tu pisać, hehe jak zero...jeden zawsze musi mieć...na NEWBIE...za przywitanie z automata ma 1 posta:grin: To samo mu napisałem... żeby sie przywitał w Newbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja mogę zawitać koło 18:00na jakąś godzinkę do nałęża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 tez postaram sie wpasc z kiełbasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 tez postaram sie wpasc z kiełbasa Twoja nowa Kobieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 tez postaram sie wpasc z kiełbasa Twoja nowa Kobieta? nie pisał z francą tylko z kiełbasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 To co, ktoś się dziś wybiera?Też już jeden kolega do mnie na PW pisał w tej sprawie, bo ma zero postów i nie może tu pisać, hehe jak zero...jeden zawsze musi mieć...na NEWBIE...za przywitanie z automata ma 1 posta:grin: To samo mu napisałem... żeby sie przywitał w Newbie normalnie jakiś nie reformowalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja pierd... i znów kij ze spotu, dopiero z roboty przyjechałem :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 a gdzie masz problem żeby przyjechać?? ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- a ty KFX co podglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 kilka osób będzie to się pakuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Problem taki, że z godzine mi zajmie zanim dojadę ---------- Post dopisany at 17:32 ---------- Poprzedni post napisany at 17:32 ---------- To już będzie późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ano tak...teraz pacze ....1.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 no to godzina to 18:30 jesteś żaden problem bierz jeszcze kumpla z zerem postów i zrobimy sztuczny tłok ---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:34 ---------- ano tak...teraz pacze ....1.9 :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ano tak...teraz pacze ....1.9 :bicz: bierz jeszcze kumpla z zerem postów i zrobimy sztuczny tłok A to nie mój kumpel, "kolega" z forum, w sensie jakiś użytkownik:wink: ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ---------- Przypomnę Wam o tym jak Wam się wałki wytrzą :grin: ---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- A ch... namówiliście mnie jadę, jak dojadę to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi