wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wiem widzialem jak ich witasz to moze ktos inny powienien ich zapraszac moze np proton a nie ty moze to ty tak na nich dzialasz proton ma wyłączność na laski a walną dziś butlelkę? :gwizdanie: dwie
xandmar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wiem widzialem jak ich witasz to moze ktos inny powienien ich zapraszac moze np proton a nie ty moze to ty tak na nich dzialasz proton ma wyłączność na laski a walną dziś butlelkę? :gwizdanie: dwie WOW
DAWIDBORI Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :polew: :polew: :polew: specjalnie uciekl od nas zeby sie napic zebysmy tego nei widzieli
DAWIDBORI Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 chyba go twoja osoba krępowała :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 chyba go twoja osoba krępowała :gwizdanie: coś sie tak k**wa mnie dzis uczepił...idz rozmyślac nad nowym opisem gg
xandmar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 chyba go twoja osoba krępowała :gwizdanie: coś sie tak kurfa mnie dzis uczepił...idz rozmyślac nad nowym opisem gg eeeeee, bo kropka przygarniecie :polew:
DAWIDBORI Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 juz nie musze zostawie ten bo sie mi podoba a uczepilem sie ciebie bo mijałem cie i nie było cie dzis ale sa to zart jeszcze mamy 1 kwietnia:P
boniu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wihajster wysylaj zaproszenia pw a nie tam gdzie sie witaja
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wihajster wysylaj zaproszenia pw a nie tam gdzie sie witaja a myślisz,że jak robie
DAWIDBORI Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ale juz tak robi bo wczesniej o tym gadalismy
xandmar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wihajster wysylaj zaproszenia pw a nie tam gdzie sie witaja to nie pomaga ja regularnie wysyłam i co? i wielkie nic [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 22:40_________________________________________________jutro porozsyłam do was :gwizdanie:
slodki79 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Panowie szlachta trzeba ruszyć pod Auchan'a i zrobić pikne zdjęcie następnie wstawić na stronkę tzn.uaktualnić ją . To jest prośba do "papy" aby się tym zajął
wojtekce Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Panowie szlachta trzeba ruszyć pod Auchan'a i zrobić pikne zdjęcie następnie wstawić na stronkę tzn.uaktualnić ją . To jest prośba do "papy" aby się tym zajął jestem za
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Panowie szlachta trzeba ruszyć pod Auchan'a i zrobić pikne zdjęcie następnie wstawić na stronkę tzn.uaktualnić ją . To jest prośba do "papy" aby się tym zajął jestem za no to Proton nasz papo wez aparat i pstryknij foto
proton2 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No problemo, się zrobi trochę fotek. Gorzej, bo moja niunia będzie prawdopodobnie nadal na zimówkach
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No problemo, się zrobi trochę fotek. Gorzej, bo moja niunia będzie prawdopodobnie nadal na zimówkach coś sie ostatnio opuszczasz...ja juz od poniedziałku letnie koła i do tego dzis przez myjnie przejechałem
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 siemka BB zbieram ekipe żeby Was odwiedzić ( na piątkowym naszym zlociku ustalimy w jaką środę wpadniemy ) może uda nam się wspólnie coś wiekszego zorganizować - no i fajnie jakby oczywiście pogoda była jak wczoraj czy dziś - dam znać jak będziemy znali dzień i ilość autek
Rekomendowane odpowiedzi