KFX Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Artur, to dobrze że świecą. Tylko dźwignij halogeny do góry, w razie jak by prądu Ci w mieszkaniu zabrakło.. :decayed: co do czegoś z B7 - to dementuję, nie rezam czujnika deszczu w B5 ale inna mała przydatna pierdółka będzie co wy tam pierdzielicie z tym przepraszaniem?
Arturoo Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 Z jakim przepraszaniem ? Nie kumam ....
KFX Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 dokładnie...magik kfx doszedł do tego a przeprosiłeś go, czy zapomniałeś... z tym
Polko_V Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- ja już nie piję osoby mnie się podupcyły:polew:
KFX Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 i tak najlepsze że Artur nic nie zakumał o co kaman
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 i tak najlepsze że Artur nic nie zakumał o co kaman No Gryfi , a u Ciebie co taka absencja w kapelonach ?
Marcin6 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ireneusz Krosny Ona tańczy dla Mnie - YouTube
#Przemo# Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Bielszczanie (i okolice ) ponieważ już na innych wątkach zaczynają planować spoty u nas propozycja jest następująca żeby w piątek wieczorem zrobić ognisko w nałężu posiedzieć trochę dłużej kiełbachy i mnioki z ognicha i jakąś flaszeczkę albo dwie opróżnić. pisac kto się pisze na takie przeniesienie spota na piątek
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Ireneusz Krosny Ona tańczy dla Mnie - YouTube ---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ---------- co do piątku....hmmm ............pytanie ile osób wpadnie ....ja mogę być teoretycznie
Rekomendowane odpowiedzi