Mario22 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 To widze gruba impreza sie szykuje ... szkoda ze mam nocki...:mad::banghead::mad::banghead: Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 to mnie również możecie zgarnąć po drodze Idz na przelaj....... bedziesz mial bliżej.... ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- To widze gruba impreza sie szykuje ... szkoda ze mam nocki...:mad::banghead::mad::banghead: Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 No.....szkoda ...... Chociaż z drugiej strony..............:evil::evil: :travolta::travolta::travolta: ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- jutro chyba też wpadnę ......zielony człowieczek moze też zawita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 :hi:w ten ogniskowy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 ....a nie grilowy ? Tak jakos stylistycznie lepiej brzmi...hehe....... .....Ty na lekcje polskiego to czasem zaglądałeś......czy matula jajka nosiła i........... jakoś przechodziłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 to i ja może wpadne. Arturoo zorganizuj karczek- karczkoorganizerze ---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ---------- co do podsufitek to mają też wartość pakunkową dlatego trzeba je oszczędzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 :hi:Ja też dojadę , z Żorska ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 to i ja może wpadne......... no i po imprezie :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Czy ktos pochytal drewno tak na pikobelo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 ja ma pod dostatkiem tylko na rozpałkę by się przydało jakąś paletę albo dwie chociaż palacz numer jeden (czyt. siemian) będzie to znowu jakimś plakiem odpali nawet i sam ruszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 siemian zjara nawet bulki by rozpalić ogień,......................jego trza trzymać z dala ........ na rozpałkę kupię jakieś kostki ---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ---------- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a i Wihajster powiedział ,że jak ktoś przywiezie ciepłą wódkę to mam mu dzwonić, a on będzie żółte okrągłe nagrody rozdawał w ramach podziękowań za miłą współpracę na forum A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Pany udanedo ognicha... ;) Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:37 ---------- Pany udanedo ognicha... ;) nie zjarajcie tej budy... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 wybaczcie że nie wpadłem ale do 22 w pracy potem jeszcze piwko no i juz nie dojechałem a jutro (dziś w sumie) na rano do pracy więc sory chłopaki ale następnym razem piszę sobie wolne w kalendarzu i jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 dzięki PANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 podziękował za spota:wink: ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ---------- dzięki PANY Gryfi , jak tłumaczyłeś jak mam jechać ,wystarczyło powiedzieć patrz na znaki:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi