GRYFI Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Pany opinie na temat AWX'a w osi i avancie mi potrzebne. Jedzie to? Ile to pali i czy się pier.oli? Może będzie powrót do audi i to szokujący jak dla mnie bo w dieslu dobry wybór ale lepszy AVF bo ma 6 begów no chyba,że ci nie zalezy myślę o konkretnym aucie to raczej nie mam wyboru
Polko_V Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Pany opinie na temat AWX'a w osi i avancie mi potrzebne. Jedzie to? Ile to pali i czy się pier.oli? Może będzie powrót do audi i to szokujący jak dla mnie bo w dieslu dobry wybór ale lepszy AVF bo ma 6 begów no chyba,że ci nie zalezy myślę o konkretnym aucie to raczej nie mam wyboru jeśłi zależy Ci na tym aby się przemieszczać z punktu A do punktu B, to jak najbardziej OK...spalanie 6-7 ON. Mój AJM (115KM) spalanie zima 7litrów, a lato 6-6.5:wink:. Dynamika takiego AWX'a na poziomie ok.10 s do 100km/h.
GRYFI Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Ten jest po programie i całkiem fajnie idzie. Tylko ta ośka...
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Opublikowano 22 Maja 2013 Ten jest po programie i całkiem fajnie idzie. Tylko ta ośka... super
Polko_V Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Ten jest po programie i całkiem fajnie idzie. Tylko ta ośka... wiem, wiem, że zara znajdą się tacy co napiszą, że to nie jest normalny napęd:grin:...ale ładnie się to już musi odpychać, jak jest po virusie:wink:
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Opublikowano 22 Maja 2013 jeździł esą ,a teraz szuka sztrucla w tdi do pracy...przecież są też takie w Q ....
Polko_V Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 no są, ale napisał, że ma niby konkretny model/auto:wink:
GRYFI Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 on mnie zadziwia na razie dam na luz bo się okazało, że ma troszkę więcej niż 212 tys. ale i tak jest bardzo fajnie utrzymane.
siemian Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 Dzisiaj spotkałem Artura w mieście... Podobno Kasia dowiedziała się ile kasy wkłada w auto i wyrzuciła go z domu... Przyłapałem go jak wychodził ze swojego nowego Campera mówił że nawet fajnie się mieszka... ma fajny punkt widokowy: ale jak zobaczył że mu robie zdjęcia to próbował we mnie maską rzucić... :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi