Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Arturoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

:hi:Jest rozterka. Do sprzedania jest piękny AKN po remoncie góry i pompy rok temu ale się trochę obawiam tego silnika. Artur jaki ty masz u siebie?

Akn

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:33 ----------

Trzeba tego posłuchać....podpiąć kompa......przejechać sie.....,a potem............ zrezygnować ....:polew:

:hi:

też powiem szczerze że myślałem na silnikiem AKN ale jakoś mam strach przed nim :grin:

takie rzeczy się bierze na klate ,a potem się zastanawia po co komu to było :polew:

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:57 ----------

nie no joke :wink:

jak sie fajne diostanie to tylko z kompem podjechać ,ogarnąć co w nim...co słychać pod maską i wio :decayed:

też powiem szczerze że myślałem na silnikiem AKN ale jakoś mam strach przed nim :grin:

takie rzeczy się bierze na klate ,a potem się zastanawia po co komu to było :polew:

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:57 ----------

nie no joke :wink:

jak sie fajne diostanie to tylko z kompem podjechać ,ogarnąć co w nim...co słychać pod maską i wio :decayed:

no właśnie będę szukal i albo b5 albo b6 jeszcze się zastanawiam ale na pewno w 6-cio stopniowej skrzyni :wink:

:no:

---------- Post dopisany at 07:50 ---------- Poprzedni post napisany at 02:11 ----------