siemian Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Bry dzień. BTW, przed chwilą mi znajomy powiedział, że "stan poziomu paliwa nie jest odczytywany z pływaka tylko z wyliczeń kompa"... Stwierdzenie dotyczyło jego autka - Renault Megane, dość świeżego... hmmm jak dla mnie to bez sensu rozwiązanie, a w dodatku mi powiedział że takie rozwiązanie jest stosowane w większości aut z CANem... Ciekawe czy w nowszych Audi też tak to działa... allleee odkrycieeee... :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Nom dla mnie nowość A wyszło to przy tym, że koleś ma silnik benzynowy i założył sobie instalację lpg, i od kilku dni mu rezerwa wrzeszczy, mimo że pół baku na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Trzeba pociągnąć can'y do butli z gazem ---------- Post dopisany 03-06-2013 at 07:08 ---------- Poprzedni post napisany 02-06-2013 at 23:45 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jakis plan na srode ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jakis plan na srode ?no moje są takie, że siedzę w szpitalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dzięki Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Na środę jak na razie przy tej pogodzie nigdzie się nie wybieram tym bardziej że nie mam furki tak do czwartku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dzięki Marek spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ja mimo iż wam wolne to auto u lakiernika do czawartku-piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 09:51 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- Ją w szpitalu do jakiejś 19 może 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 to może zamiast na grila albo MCD to na kebaba podjedziemy do BB ?? tak byśmy trochę urozmaicili sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ale tak jak wczoraj około 23? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi