Arturoo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Widziałem ostatnio siemiana w ogródku piwnym, te jego interesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Widziałem ostatnio siemiana w ogródku piwnym, te jego interesy http://www.capa.me/uploads/posts/2013-06/fotoprikoly66.jpg ja pieprze..... :polew: ps. .....pójdzie lawina........ .....i to Ty ją sprowokowałeś .... .... coś mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Widziałem ostatnio siemiana w ogródku piwnym, te jego interesy http://www.capa.me/uploads/posts/2013-06/fotoprikoly66.jpg FAKE!!! zdjęcie robione z góry co by oznaczało że albo podskoczyłeś albo podrzuciłeś aparat a od moich interesów to Ty wiesz co :decayed: nie chce widzieć Ciebie jak skrzykną się Ci co mieli do czynienia z Twoimi interesami bo wtedy to nawet karbownowe kółka Ci nie pomogą ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ---------- zresztą od razu widać że to nie ja... ja jestem grubszy... Ale ten kolo chyba widzi że skradasz się z tyłu bo zacisnął tyłeczek tak jak lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Widziałem ostatnio siemiana w ogródku piwnym, te jego interesy http://www.capa.me/uploads/posts/2013-06/fotoprikoly66.jpg FAKE!!! zdjęcie robione z góry co by oznaczało że albo podskoczyłeś albo podrzuciłeś aparat a od moich interesów to Ty wiesz co :decayed: nie chce widzieć Ciebie jak skrzykną się Ci co mieli do czynienia z Twoimi interesami bo wtedy to nawet karbownowe kółka Ci nie pomogą ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ---------- zresztą od razu widać że to nie ja... ja jestem grubszy... Ale ten kolo chyba widzi że skradasz się z tyłu bo zacisnął tyłeczek tak jak lubisz :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jeszcze, jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 :polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Widziałem ostatnio siemiana w ogródku piwnym, te jego interesy http://www.capa.me/uploads/posts/2013-06/fotoprikoly66.jpg FAKE!!! zdjęcie robione z góry co by oznaczało że albo podskoczyłeś albo podrzuciłeś aparat a od moich interesów to Ty wiesz co :decayed: nie chce widzieć Ciebie jak skrzykną się Ci co mieli do czynienia z Twoimi interesami bo wtedy to nawet karbownowe kółka Ci nie pomogą ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ---------- zresztą od razu widać że to nie ja... ja jestem grubszy... Ale ten kolo chyba widzi że skradasz się z tyłu bo zacisnął tyłeczek tak jak lubisz No dobra, godzic robił foto jak na ślub szedł bo mu się peugeot rozpadł Co do interesów to trzeba wiedzieć jak aukcje wystawiać, o czym dobrze wiemy ... Cycu już zapomniałem jaki z Ciebie ciasny wiesiek A propo Artura i tego dlaczego wchodził ostatnio do bagażnika, to już się wyjaśniło... ... nowych kolegów ma .... .... I Kasia musi w bagażniku jeździć .... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 łosz curvaaa...ale się uśmiałem...:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 :polew::polew::polew::polew::polew: wreszcie się coś tu dzieje :decayed::decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 to są tylko takie zrywy, za chwilę znowu będą latały czapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szkoda, Marcin jak tam mała? Jest jakaś poprawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szkoda, Marcin jak tam mała? Jest jakaś poprawa?tak - ma wyjść we czwartek. podobno bardzo ładnie zdrowieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 to najwazniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szkoda, Marcin jak tam mała? Jest jakaś poprawa?tak - ma wyjść we czwartek. podobno bardzo ładnie zdrowieje. To dobrze oby wszystko jak najszybciej wróciło do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dzięki chopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Trzeba będzie się zgadać kiedyś na ognisko to wypijemy za zdrowie naszych maluszków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Fajnie ,że zdrowieje..... Hammer zapowiadało sie dobrze ale to nie to jeszcze......musisz potrenowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Trzeba będzie się zgadać kiedyś na ognisko to wypijemy za zdrowie naszych maluszków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi