Dadok34b Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 załoga odebrałem wczoraj auto i powiem wam że jest różnica zaraz zmienie u siebie na tematu zaktualizuje i wam pokaże to sami ocenicie tego ... szrota :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 załoga odebrałem wczoraj auto i powiem wam że jest różnica zaraz zmienie u siebie na tematu zaktualizuje i wam pokaże to sami ocenicie tego ... szrota :polew: zapodaj linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 załoga odebrałem wczoraj auto i powiem wam że jest różnica zaraz zmienie u siebie na tematu zaktualizuje i wam pokaże to sami ocenicie tego ... szrota :polew: zapodaj linka http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-afn-progres-michael-zdjecia-strona-1-a-267937/#post3448140 a masz wejdź zobacz ocen / skomentuj tego trupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 masz to jak w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 dzięki Artur każda pozytywna wiadomość mnie motywuje do dalszych działań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 U mnie już pomalowane teraz tylko montaż wszystkiego na miejsce polerka i w końcu jutro albo w sobotę odbieram furmankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 potem się chwal chwal ! Aaa Artur powiedz mi ty masz zamontowany moduł do świateł dziennych drl (30% długich) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Na razie ma wykupiony abonament tylko na CLH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Na razie ma wykupiony abonament tylko na CLH Nie tylko , a Ty nie sfaniakuj bo masz manuala ,a miałeś normalną skrzynię.....ehhh..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Na razie ma wykupiony abonament tylko na CLH Nie tylko , a Ty nie sfaniakuj bo masz manuala ,a miałeś normalną skrzynię.....ehhh..... normalną skrzynię? :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Na razie ma wykupiony abonament tylko na CLH Nie tylko , a Ty nie sfaniakuj bo masz manuala ,a miałeś normalną skrzynię.....ehhh..... normalną skrzynię? :polew::polew: Arturoi się coś jebło : ) chodzi mi o to jak to świeci i czy jeździsz na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Na razie ma wykupiony abonament tylko na CLH Nie tylko , a Ty nie sfaniakuj bo masz manuala ,a miałeś normalną skrzynię.....ehhh..... normalną skrzynię? :polew::polew: Arturoi się coś jebło : ) chodzi mi o to jak to świeci i czy jeździsz na tym jeździ jeździ, też takie miałem w 2 autach. ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- tu masz moje filmiki: ---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 spokojnie to można założyć....cycków nie urywa ale coś tam znowu dłubnięte jest w heblu ---------- Post dopisany at 07:10 ---------- Poprzedni post napisany at 01:16 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi