proton2 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Wezmę vag-a, ale jak juz wielokrotnie mówiłem żaden ze mnie ekspert Ciągle się uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Wezmę vag-a, ale jak juz wielokrotnie mówiłem żaden ze mnie ekspert Ciągle się uczę Jaki Ty skromny jesteś "Protonku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 wojtekce nie olej oleju juz nie bedzie brala pierscienie i tloki na zamowienie,blok planowany itd uszczelniacze nowe wszystkie simeringi nowe,uszczelki turbo nowe ... chodzilo mi o lacka a nie olej jak dotre samochod to pojdzie na chipsa Ciekawe ile sie da wyciagnac na silniku w tym stanie,aha wal i panewki b.dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 mnie znów nie bedzie bo tym razem mi zmiana nie pasi:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 wszystkim w ten kolejny piękny wiosenny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 a ja w ten pogodny, wycieczkowy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ale cos ta pogoda sie nosi....oby nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ale cos ta pogoda sie nosi....oby nie padało nawet mnie nie wnerwiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ale cos ta pogoda sie nosi....oby nie padało nawet mnie nie wnerwiaj nie martw sie snieg nie spadnie wiec będziesz mógł wpaść pochwalic sie alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 nie martw sie snieg nie spadnie wiec będziesz mógł wpaść pochwalic sie alu hehe - niema czym - śmigam cały czas na tych samych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 nie słonko swieci bedzie oki w najgorszym wypadku bedziemy pod sarnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 nie słonko swieci bedzie oki w najgorszym wypadku bedziemy pod sarnim niema takiej opcji - ma być pogoda i koniec - wiedzieliście że dzisiaj wpadamy wiec teraz się nie migać - pogoda miała być załatwiona i tyle - między sobą się szarpcie kto zawalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 eee jo tu tylko sprzontom wync pretynsje ni do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 TAA WSZYSTKO WINA WIHAJSTRA NAGRZESZYL I TERAZ PADAC BYDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 coś się pogoda chrzani.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nad Bielskiem narazie jest gicior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nad Bielskiem narazie jest gicior taaa a tu grzmi już...pewnie idzie na Bielsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 miejmy nadzieje ze bedzie oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 :gwizdanie: coś nie tak z pogodą kto jest odpowiedzialny za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 :gwizdanie: coś nie tak z pogodą kto jest odpowiedzialny za to góra góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi