Wihajster Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 zbierać drzewa.....może by Wihu coś przywiózł....w końcu koło tartaku mieszka moge wzac troszke miękkiego drewna na rozpałke ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- wpadnie też Piter.....wczoraj dzwonił ......,że się stęsknił za siemianem i godzicem no to szykuje sie mega grillowy spocik
siemian Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 zbierać drzewa.....może by Wihu coś przywiózł....w końcu koło tartaku mieszka moge wzac troszke miękkiego drewna na rozpałke ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- wpadnie też Piter.....wczoraj dzwonił ......,że się stęsknił za siemianem i godzicem no to szykuje sie mega grillowy spocik miękkie drewno... aż boje się pomyśleć co to oznacza w Waszych stronach i co przywieziesz
Arturoo Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 zbierać drzewa.....może by Wihu coś przywiózł....w końcu koło tartaku mieszka moge wzac troszke miękkiego drewna na rozpałke ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- wpadnie też Piter.....wczoraj dzwonił ......,że się stęsknił za siemianem i godzicem no to szykuje sie mega grillowy spocik miękkie drewno... aż boje się pomyśleć co to oznacza w Waszych stronach i co przywieziesz :polew::polew::polew::polew::polew: bambusa młodego natarga pewnie Żonie z doniczek :grin::grin::grin:
#Przemo# Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 zbierać drzewa.....może by Wihu coś przywiózł....w końcu koło tartaku mieszka moge wzac troszke miękkiego drewna na rozpałke ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- wpadnie też Piter.....wczoraj dzwonił ......,że się stęsknił za siemianem i godzicem no to szykuje sie mega grillowy spocik miękkie drewno... aż boje się pomyśleć co to oznacza w Waszych stronach i co przywieziesz :grin::grin:
Wihajster Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 zbierać drzewa.....może by Wihu coś przywiózł....w końcu koło tartaku mieszka moge wzac troszke miękkiego drewna na rozpałke ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- wpadnie też Piter.....wczoraj dzwonił ......,że się stęsknił za siemianem i godzicem no to szykuje sie mega grillowy spocik miękkie drewno... aż boje się pomyśleć co to oznacza w Waszych stronach i co przywieziesz ciąg sie chamie bo cie nadepnę
siemian Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Artur wiem że po tym montażu RNSa, BT, xenonów chciałeś być bardziej taki jak ja i okleić sobie auto w czarny mat... ...ale jakby Ci to powiedzieć... ...hmmm... ...to się nie tak robi: :polew:
Marcin6 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Przynajmniej się nie rozleci
Arturoo Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 Przynajmniej się nie rozleci
siemian Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Przynajmniej się nie rozleci no nie wiem... :polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 Artur wiem że po tym montażu RNSa, BT, xenonów chciałeś być bardziej taki jak ja i okleić sobie auto w czarny mat... ...ale jakby Ci to powiedzieć... ...hmmm... ...to się nie tak robi: http://www.funiaste.net/obrazki/2013/wrzesien/10/34106327.jpg :polew: Tyś jest ku..a dupny :polew::polew:
siemian Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 wkleiłem foto o Twojego wątku żeby każdy mógł obadać tego nowego moda
Marcin6 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Przynajmniej się nie rozleci Ah sorry, prawidłowo reakcja na tą pracę to:
Arturoo Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 Fajny mod Artur, nie ma co i Ty ziom przeciwko mnie ---------- Post dopisany at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ---------- Przynajmniej się nie rozleci Ah sorry, prawidłowo reakcja na tą pracę to: http://img.sadistic.pl/pics/fc8f74e913c4.gif dzięki ............ehhhhhhhh
KFX Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... to nie jest prawda? to przepraszam.... :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi