nippo83 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dawid, konkretnie zawijałeś widać,że sprzęcik chodzi jak ta lala Panowie dzięki za spocika i dzięki, że nie "zjedliście" mnie za tak długą nieobecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dawid, konkretnie zawijałeś widać,że sprzęcik chodzi jak ta lala Panowie dzięki za spocika i dzięki, że nie "zjedliście" mnie za tak długą nieobecność Dokładnie On lubi tak troszkę ponarzekać hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 było miło jak zawsze... dzieki Słodki za malą przejazdzke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 i fajna pogoda trafiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 i fajna pogoda trafiła troche zimny wiatr przeszkadzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 i fajna pogoda trafiła troche zimny wiatr przeszkadzał Ch....j z tym piwko i tak poszło PS-non problemos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dawid, konkretnie zawijałeś widać,że sprzęcik chodzi jak ta lala Panowie dzięki za spocika i dzięki, że nie "zjedliście" mnie za tak długą nieobecność Dokładnie On lubi tak troszkę ponarzekać hihi Slodki79 chodziło mi o to, że auto Dawida konkretnie jeździ.. w drodze powrotnej daliśmy troszkę w palnik.. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No ja się domyślam o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 milo poznac bylo nowych kolegow :polew: ktorych zabrakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Było miło dziś. Szkoda, że ten wiatr trochę dawał popalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nie bylo zadnego nowego kolegi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nie bylo zadnego nowego kolegi ?? ni :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 za duzo bylo pytan i wogole ani slychu ani widu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ahia,ile Was bylo???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 8 chyba[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 22:40_________________________________________________oki spadam spac 3majta sie ludziska do zas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ja wpadłem o 18 20 i nikogo nie było była tylko audi A6 w środe będe bo będe już miał Autko zarejstrowane bo mam sprowadzane z włoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Eeee, ja opuściłem Auchan o 19:55. Staliśmy tam kupą do 19:50 gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ja czekałem na Sarnim bo była rozmowa że spotykamy sie na Sarnim a okazało sie że na Auchanie szkoda do środy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 NAPISALISMY ZE NA AUCHANIE TRZEBA DPBRZE CZYTAC A 20 MIN PO 18 BYLEM NA SARNIM Z WOJTKIEM ZOBACZYC CZY KTOS TAM JEST I NIE BYLO NIKOGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 NAPISALISMY ZE NA AUCHANIE TRZEBA DPBRZE CZYTAC A 20 MIN PO 18 BYLEM NA SARNIM Z WOJTKIEM ZOBACZYC CZY KTOS TAM JEST I NIE BYLO NIKOGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi