Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Moda daj mu na Żorskie, rozrusza go trochę jak się podrapie z danielem Nie ma takiego zagrozenia, nie mam czasu na forum , nawet a4 stoi w garazu juz 3 tydzien Także robta co chceta To mnie teraz cycu zawiodłeś Moda daj mu na Żorskie, rozrusza go trochę jak się podrapie z danielem Nie ma takiego zagrozenia, nie mam czasu na forum , nawet a4 stoi w garazu juz 3 tydzien Także robta co chceta To mnie teraz cycu zawiodłeś A co ja mam powiedzieć ? :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartozaw Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Pany jest sprawa........w sobotę Wihu organizuje grila u siebie....z uwagi na to ,że prosił o dyskrecję....obcym nie przekazujcie.......max kuzynostwu ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wstęp 0,7? czy 3 kiełbasy śląskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Pany jest sprawa........w sobotę Wihu organizuje grila u siebie....z uwagi na to ,że prosił o dyskrecję....obcym nie przekazujcie.......max kuzynostwu .....czy ja o czyms nie wiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ty organizujesz imprezke ,a ja gości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ty organizujesz imprezke ,a ja gości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Pany jest sprawa........w sobotę Wihu organizuje grila u siebie....z uwagi na to ,że prosił o dyskrecję....obcym nie przekazujcie.......max kuzynostwu ..... Noo ładnie A mi nic nie powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Pany jest sprawa........w sobotę Wihu organizuje grila u siebie....z uwagi na to ,że prosił o dyskrecję....obcym nie przekazujcie.......max kuzynostwu ..... Noo ładnie A mi nic nie powiedział dbam o twoja watrobe bo jest w bardzo kiepskim stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Juz sie zregenerowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wiesz ....Sam do końca nie byl pewny.....sam zaproponował by coś zrobić bo wątek nudny....teraz ma pomocnika więc trza to rozruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 My już dzis z Wihem liczylismy ile mam do niego. rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wiesz ....Sam do końca nie byl pewny.....sam zaproponował by coś zrobić bo wątek nudny....teraz ma pomocnika więc trza to rozruszać kiedys było łatwiej.Mozna było sie ponapierdalac sie z Siemiana powkurwiac Przema....ech to byly czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 A teraz odciąć z cwiarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 On juz nie pamięta co to odcinka....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To ja mu przypomne W recepcji w BT sam krzyczal cwiara polej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi