niunia2109 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Siemanko ktoś chętny na grila w środę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 W.T.F. Arturoo przejął wątek . Teraz kolej na Żorskie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 no i co z tym grillem jest czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja przyjade....Wihu pewnie nie....z cyckiem dzis gadalem w castoramie i tez sie zdeklarowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 ja bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 bedę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 W środę chyba moja do 21.00 w pracy ale jutro uzgodnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ...jest odzew....szczęście...bo miałem zamykać :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 no nic zaś koszty trza parówki jakieś kupic na grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ja idę na polowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ...jest odzew....szczęście...bo miałem zamykać :grin: Jeszcze nic nie wiem, z moją dopiero po 16.00 będę się widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja też może wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 To zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ...jest odzew....szczęście...bo miałem zamykać :grin: Jeszcze nic nie wiem, z moją dopiero po 16.00 będę się widział No niestety moja do 21.00 pracuje więc raczej Was już tam nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Hmmm marynata już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ani nie gadaj Uwierz zrobiłem wszystko aby pojechać ale nie da rady, jestem sam z dziećmi w domu a jeszcze o 15.00 muszę kolegę do szpitala zawieźć i przywieźć wiec może mi to zająć lekko 3 godzinki i jeszcze miałbym do Bielska jechać Starsze dzieciaki będą miały dość tego szatana po 3 godzinach a co dopiero po 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi