KFX Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Siemano.. Odnośnie środowego spotu.. wpadłbym chętnie, bo dawno was nie widziałem.. lecz tym razem musiałby mnie ktoś dźwignąć z centrum bielska po 19 i odwieźć po spocie, tak jak to czasem ja przywoziłem i odwoziłem.. Mam od 16 imprezę firmową i będę już wstawiony, więc sam nie dotrę do Jaworza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Namiary pod gie pe esa potrzebne ...jak by nie było chętnych to piszę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Namiary pod gie pe esa potrzebne ...jak by nie było chętnych to piszę się nie zapomnij o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja mam b5'tkę ... . . . . . .,a nie forda galaxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja odpadam, chyba że dyda namówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Namów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Siemano.. Odnośnie środowego spotu.. wpadłbym chętnie, bo dawno was nie widziałem.. lecz tym razem musiałby mnie ktoś dźwignąć z centrum bielska po 19 i odwieźć po spocie, tak jak to czasem ja przywoziłem i odwoziłem.. Mam od 16 imprezę firmową i będę już wstawiony, więc sam nie dotrę do Jaworza Tomek ja w sumie mogę cię zabrać bo i tak będę po młodą jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Siemano.. Odnośnie środowego spotu.. wpadłbym chętnie, bo dawno was nie widziałem.. lecz tym razem musiałby mnie ktoś dźwignąć z centrum bielska po 19 i odwieźć po spocie, tak jak to czasem ja przywoziłem i odwoziłem.. Mam od 16 imprezę firmową i będę już wstawiony, więc sam nie dotrę do Jaworza Tomek ja w sumie mogę cię zabrać bo i tak będę po młodą jechał Za te oblane siedzenia chcesz sie zrehabilitować ...najwyższy czas ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Przemo nie oblał, ani piwem ani niczym innym Przemo - to jak jedziesz do BB to zgadamy się w środę i zabiorę się z Tobą Bo Arturo by musiał specjalnie jechać, a lekko nie po drodze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 :hi:Cześć ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- to był POPO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 :hi:Cześć---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- to był POPO ? ehe Przemo, o której będziesz wracał z bb? Ja po 19 będę wolny........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 :hi:Cześć---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- to był POPO ? ehe Przemo, o której będziesz wracał z bb? Ja po 19 będę wolny........ ogarniemy to tak żeby było git zgadamy się w środę jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Przemo chyba też robi z kobitami bo ich slangiem odpowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja niestety jednak w środę nie dam rady, moja musi być w pracy a ja z maluszkiem muszę siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Moze z młodym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Przeziębiony, w ogóle na dwór nie wychodzi i marudzi w domu na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Przeziębiony, w ogóle na dwór nie wychodzi i marudzi w domu na maxa To mu yebnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 siemanko Przeziębiony, w ogóle na dwór nie wychodzi i marudzi w domu na maxa To mu yebnij Ty tez czasem to nie wiesz gdzie wyhamować ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To jak panowie, będzie z kim się zabrać na tego grilla z bielska?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi