KFX Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Siemano.. Odnośnie środowego spotu.. wpadłbym chętnie, bo dawno was nie widziałem.. lecz tym razem musiałby mnie ktoś dźwignąć z centrum bielska po 19 i odwieźć po spocie, tak jak to czasem ja przywoziłem i odwoziłem.. Mam od 16 imprezę firmową i będę już wstawiony, więc sam nie dotrę do Jaworza
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Namiary pod gie pe esa potrzebne ...jak by nie było chętnych to piszę się
Wihajster Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Namiary pod gie pe esa potrzebne ...jak by nie było chętnych to piszę się nie zapomnij o mnie
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja mam b5'tkę ... . . . . . .,a nie forda galaxy
#Przemo# Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Siemano.. Odnośnie środowego spotu.. wpadłbym chętnie, bo dawno was nie widziałem.. lecz tym razem musiałby mnie ktoś dźwignąć z centrum bielska po 19 i odwieźć po spocie, tak jak to czasem ja przywoziłem i odwoziłem.. Mam od 16 imprezę firmową i będę już wstawiony, więc sam nie dotrę do Jaworza Tomek ja w sumie mogę cię zabrać bo i tak będę po młodą jechał
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Siemano.. Odnośnie środowego spotu.. wpadłbym chętnie, bo dawno was nie widziałem.. lecz tym razem musiałby mnie ktoś dźwignąć z centrum bielska po 19 i odwieźć po spocie, tak jak to czasem ja przywoziłem i odwoziłem.. Mam od 16 imprezę firmową i będę już wstawiony, więc sam nie dotrę do Jaworza Tomek ja w sumie mogę cię zabrać bo i tak będę po młodą jechał Za te oblane siedzenia chcesz sie zrehabilitować ...najwyższy czas ......
KFX Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Przemo nie oblał, ani piwem ani niczym innym Przemo - to jak jedziesz do BB to zgadamy się w środę i zabiorę się z Tobą Bo Arturo by musiał specjalnie jechać, a lekko nie po drodze..
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 :hi:Cześć ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- to był POPO ?
KFX Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 :hi:Cześć---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- to był POPO ? ehe Przemo, o której będziesz wracał z bb? Ja po 19 będę wolny........
#Przemo# Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 :hi:Cześć---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- to był POPO ? ehe Przemo, o której będziesz wracał z bb? Ja po 19 będę wolny........ ogarniemy to tak żeby było git zgadamy się w środę jeszcze
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Przemo chyba też robi z kobitami bo ich slangiem odpowiedział
tomaszstn Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja niestety jednak w środę nie dam rady, moja musi być w pracy a ja z maluszkiem muszę siedzieć
tomaszstn Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Przeziębiony, w ogóle na dwór nie wychodzi i marudzi w domu na maxa
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Przeziębiony, w ogóle na dwór nie wychodzi i marudzi w domu na maxa To mu yebnij
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2014 siemanko Przeziębiony, w ogóle na dwór nie wychodzi i marudzi w domu na maxa To mu yebnij Ty tez czasem to nie wiesz gdzie wyhamować ......
Steav Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To jak panowie, będzie z kim się zabrać na tego grilla z bielska??
Rekomendowane odpowiedzi