Arturoo Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 To niech wyjedzie we wtorek, do środy dojedzie do Nałęża, w czwartek będzie już w Żorach więc na piątek jak byk do nas dotrze, jak dobrze będzie to we wtorek Katowice i powrót na weekend do domu Tomasz .....,Ty tak po prostu ,czy po nocce jesteś ? ---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Na dzień w pracy, już drugi dzień, jeszcze tylko jutro i będę miał wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 To wiele tłumaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Tyyyyyyyyyyyyyyy łobuzieeeeeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartozaw Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 pogoda spacerowo /wycieczkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartozaw Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Ka Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam forumowiczów z Bielska Białej:hi: Cały czas się spotykacie w Środy? Mam czasu trochę a jestem posiadaczem a4 B7 Mam parę pytań odnośnie Audi:a4fan: Pozdrawiam. Damian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam forumowiczów z Bielska Białej:hi:Cały czas się spotykacie w Środy? Mam czasu trochę a jestem posiadaczem a4 B7 Mam parę pytań odnośnie Audi:a4fan: Pozdrawiam. Damian. tak w każdą środe:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam forumowiczów z Bielska Białej:hi:Cały czas się spotykacie w Środy? Mam czasu trochę a jestem posiadaczem a4 B7 Mam parę pytań odnośnie Audi:a4fan: Pozdrawiam. Damian. tak w każdą środe:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Siemanko.... ....moze jakiś "pionteczek" zorganizujemy sobie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Siemanko.... ....moze jakiś "pionteczek" zorganizujemy sobie ?ja odpadam tym razem ---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- no chyba,że w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 W czwartek są Żory....trafisz już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Siemanko.... ....moze jakiś "pionteczek" zorganizujemy sobie ? gud aj idija ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- PS: zielonego możesz wziąć ze sobą Mam nadzieję że zawału nie dostanie jak będziesz spokojnie na tempomacie leciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ostatnio lecialem z nim na tempomacie....także przyzwyczajony...... ---------- Post dopisany 07-05-2014 at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany 06-05-2014 at 23:27 ---------- ale spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ostatnio lecialem z nim na tempomacie....także przyzwyczajony...... zaniemówilem z przerażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi