#Przemo# Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 hejka ludziska. Dawno mnie na bielskich nie było Dzieje się tu coś? :-) A nie widać Po prostu SZAŁŁŁŁŁŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Sent from my Lumia 820 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Sent from my Lumia 820 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk30 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Witam i mam pytanko... Panowie wgrał by mi ktoś polski język do nawigacji w moim autku, w bielsku..?? Ma ktoś jakiś adresik ??? Edytowane 30 Października 2014 przez tomekk30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Witam i mam pytanko... Panowie wgrał by mi ktoś polski język do nawigacji w moim autku, w bielsku..?? Ma ktoś jakiś adresik ??? Dzwoń do Siemiana 602111811 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk30 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Witam i mam pytanko... Panowie wgrał by mi ktoś polski język do nawigacji w moim autku, w bielsku..?? Ma ktoś jakiś adresik ??? Dzwoń do Siemiana 602111811 Ponawiam pytanie ... Ten kolega ma polski język ale do kolorowej czyli do RNS-E (jesli dobrze te modele rozczytuje) a u mnie nie ma tej kolorowej tylko jest inna , standardowa jak ma oznaczenie to nie wiem. Wkleił bym zdjęcie ale nie wiem jak wykonać tą czynność tutaj.. Edytowane 31 Października 2014 przez tomekk30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Witam i mam pytanko... Panowie wgrał by mi ktoś polski język do nawigacji w moim autku, w bielsku..?? Ma ktoś jakiś adresik ??? Dzwoń do Siemiana 602111811 Ponawiam pytanie ... Ten kolega ma polski język ale do kolorowej czyli do RNS-E (jesli dobrze te modele rozczytuje) a u mnie nie ma tej kolorowej tylko jest inna , standardowa jak ma oznaczenie to nie wiem. Wkleił bym zdjęcie ale nie wiem jak wykonać tą czynność tutaj.. masz BNS-E i chyba do tego nie ma spolszczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Witam i mam pytanko... Panowie wgrał by mi ktoś polski język do nawigacji w moim autku, w bielsku..?? Ma ktoś jakiś adresik ??? Dzwoń do Siemiana 602111811 Ponawiam pytanie ... Ten kolega ma polski język ale do kolorowej czyli do RNS-E (jesli dobrze te modele rozczytuje) a u mnie nie ma tej kolorowej tylko jest inna , standardowa jak ma oznaczenie to nie wiem. Wkleił bym zdjęcie ale nie wiem jak wykonać tą czynność tutaj.. Czyli taki z kwadratowym wyświetlaczem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk30 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Z prostokątnym wyświetlaczem. Jak się wkleja fotki tutaj ??? To wkleję i będzie wszyto jasne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Po środku masz taki zielony kwadracik i podpis grafika. Wejdź sobie np. na postimage, wyślij zdjęcie, skopiuj link i wklej na nasze forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk30 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Nie idzie przez grafikę .... Edytowane 1 Listopada 2014 przez tomekk30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wchodzisz np. tu: http://postimage.org/?lang=polish wysyłasz zdjęcie a potem masz link do URL, następnie kopiujesz ten link i wklejasz otwierając ten znaczek podpisany jako grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 po co te dywagacje??przeciez napisałem BNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk30 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Wreszcie Panowie jest do tego język polski.... Edytowane 1 Listopada 2014 przez tomekk30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 a nie lepiej wymienic na rnse?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk30 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Można wymienić tylko o jakim koszcie tej wymiany mówimy ..?? Patrzyłem po necie i za nie duże pieniądze to się nie kupi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 po co te dywagacje??przeciez napisałem BNS Przyda się na zaś, poza tym będzie z jedna strona więcej I coś innego niż tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk30 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wihajster do tego BNS ;;chyba;; nie ma, czy na pewno nie ma spolszczenia ???? Jest ktoś mi w stanie odpowiedzieć ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wihajster do tego BNS ;;chyba;; nie ma, czy na pewno nie ma spolszczenia ???? Jest ktoś mi w stanie odpowiedzieć ??? Pogadaj z Siemianem to ci to wymieni na porządną nawigację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi