#Przemo# Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 nie no nie bede się śmiał. Dla Ciebie poprostu to auto jest tak cenne że doszedłeś do wniosku że byle drogi i byle asfalt nie są godne żeby dotykały jego aksamitnych opon, dlatego postanowiłeś że tylko na specjalne okazje będziesz zjeżdżał nim z lawety. Od dzisiaj auto będzie mialo status gwiazdy- samochodu pokazowego. :grin: :grin:
IroN_87 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Chcesz się przejechać T FSI? Czy szukasz diesla Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja ? Chcesz się przejechać T FSI? Czy szukasz diesla Sent from my Lumia 820 using Tapatalk a)żeby coś o aucie powiedzieć to z tydzień czasu mi potrzebny lub ze 3 baki. nie wiem co teraz... c) może w końcu wymarzone tico w gazie ??? wyszłane z lte
IroN_87 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Btw jaki objaw był ze trafiła na lawetę? Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
#Przemo# Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Arturku już coś wiadomo na temat przyczyn konieczności przywołania lawety?
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pisałem wyżej.... wyszłane z lte
#Przemo# Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pisałem wyżej.... wyszłane z lte To że ci to nie jedzie to już wszyscy wcześniej wiedzieli
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2015 wyszłane z lte odezwał się demon prędkości Byś widział jak przypala heble w łukach to byś padł ze śmiechu [emoji14]olew:....wyszłane z lte
#Przemo# Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 odezwał się demon prędkości Ja nigdy nie twierdziłem że mi smerf za***rdala a Le Parówa to za***rdala ponoć 200 poboczem i potem się dziwić że 3 x już silnik wymieniał wyszłane z lte odezwał się demon prędkości Byś widział jak przypala heble w łukach to byś padł ze śmiechu [emoji14]olew:....wyszłane z lte lepiej jest 3 silnik mieć w aucie i którą to już skrzynie biegów??? :polew:
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ale cycu dalej w automacie wyszłane z lte wyszłane z lte
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 Siemanko .... Chlapa ,czy śnieg u Was ?? wyszłane z lte
Rekomendowane odpowiedzi