tomekk30 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Panowie polecicie kogoś z Bielska kto by mi sprawdził i ustawił synchro rozrządu ??
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie polecicie kogoś z Bielska kto by mi sprawdził i ustawił synchro rozrządu ??W Bielsku nie znam...ale w Świerklanach mieszka wariat co przyjeżdżał z aso z wymiany np.sprzęgła i rozbierał furę by sprawdzić czy wszystko ok :grin: Zna bpw dobrze by nie powiedzieć bardzo dobrze -...szukaj gościa z nickiem- srb 38vx Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Arturoo
#Przemo# Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dzięki Artur że się pofatygowałeś w piątek
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 Miałem nadzieję ,że pękniesz i chciałem to uwiecznić...nie myśl sobie ,że chciałem być koleżeński btw...widziałem nagranie jak karmiłeś siemiana
#Przemo# Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Miałem nadzieję ,że pękniesz i chciałem to uwiecznić...nie myśl sobie ,że chciałem być koleżeński btw...widziałem nagranie jak karmiłeś siemiana No tak ale i tak nie ruszył tyłka od stołu Miałem nadzieję ,że pękniesz i chciałem to uwiecznić...nie myśl sobie ,że chciałem być koleżeński btw...widziałem nagranie jak karmiłeś siemiana No tak ale i tak nie ruszył tyłka od stołu P.S. a widziałeś prezydenta elekta?
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 Widziałem...polany byłem po fotach
mariuszbielsko Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 W którym miejscu macie te spoty
Rekomendowane odpowiedzi