Arturoo Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Potrzebny ktoś kto piny z licznika "wyciągnie" i je do vp44 "wczyta" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadh55 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 To może w majówkę się zgadamy jakieś wydarzenie się zrobi co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 To może w majówkę się zgadamy jakieś wydarzenie się zrobi co wy na to ? Jakie wydarzenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadh55 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 10 godzin temu, Arturoo napisał: Jakie wydarzenie ? Chodzi mi o post na całym Facebook ,chętni się zapisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Artur ni mo fejsa to nie wie[emoji6] ,ale pewnie mogłby byc twoim ojcem [emoji23] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Artur ni mo fejsa to nie wie[emoji6] ,ale pewnie mogłby byc twoim ojcem [emoji23] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[emoji848]Dobranoc [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jutro będzie 40cm śneigu w regionie Może za tydzień w środe kawa na macu? 26.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Pożyjemy ... zobaczymy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Dzięki za spontana I przy okazji porezanie do serii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dekle do avusa 3 mi trza !!! Ktoś ,coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParasoleK Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Witam kolegów, potrzebuję pomocy, szukam lakiernika z okolic bielska, czechowice, bestwina, chcę wymienić zderzak przód na s-line, możecie kogoś polecić w miarę rozsądnej cenie, kto dobrze to ogarnie? Zderzak mam osobno zakupiony, zależy mi żeby nie zostawiać samochodu, codziennie przemieszczam się do pracy. Chciałbym polakierować zderzak w kolor i przełożyć, bez ingerencji w błotniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IKMA Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Czyli jeszcze ktos tu zaglada ?Cześć[emoji6] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 A jak. Zaraz spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Czekaj juz sie rozpedzam[emoji23]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 UWAGA !!! W najbliższy piątek o godzinie 18.00 w Gliwickiej Parafii ul.Kopernika 63 odbędzie się masza za zmarłego Bartka (syna Tomaszu) w intencji "od znajomych z klubu" Chętnych zapraszam - spotykamy się przed kościołem - bezpośrednio po mszy udajemy się na cmentarz zapalić znicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owies Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Witam szanownych, czy jest ktoś na grupie kto wyciągnie mi PIN z licznika?(A4 B6 02r.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 39 minut temu, owies napisał: Witam szanownych, czy jest ktoś na grupie kto wyciągnie mi PIN z licznika?(A4 B6 02r.) np.ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Polecam tego allegrowicza Wihajster, a starsze trupki innej kategorii typu mondeo mk3 2001r też obsługujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi