xandmar Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 witka nareszcie w domku pozdrawiam wszystkich nie bede zbyt duzo pisal bo sprawia mi to zbyt wiele problemu-rece zaraz bola ale postaram sie czesto zagladac co slychac w skrocie
Wihajster Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 witka nareszcie w domku pozdrawiam wszystkich nie bede zbyt duzo pisal bo sprawia mi to zbyt wiele problemu-rece zaraz bola ale postaram sie czesto zagladac co slychac w skrocie wypijemy twoje zdrowie
proton2 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Pogoda na środę nie zapowiada się zbytnio optymistycznie Marcin cieszę się, że wracasz do zdrowia
siemian Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Witam wszystkich Proton jak byś miał fotki na emailu inne jak ci wysyłałem ze spotów to wyślij mi na [email protected] pozdrawiam bo chyba Damian pstrykał ostatnio RAMKI A4 ZAŁOŻONE tylko nie wiadomo czy będę w środę bo z felgą jade dziś Kamil przeżywasz z tą felgą jak mrówka która dostała okresu... Przecież to masz lekko drapnięte, a piszesz jakbyś urwał pół zawieszenia...
wojtekce Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 xandmar życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i uczęszczania na spoty
piter220v Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 xandmar .. a wogole ruszac sie mozesz? .. jak tak to wpadaj na spota .. kielbasa cie na nogi postawi
siemian Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 dokładnie. Chyba musisz do mnie przyjsc na kurs pt: "Jak jednym pieprznięciem roz**** 2 felgi". Ty to słaby zawodnik jestes...
Wihajster Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 dokładnie. Chyba musisz do mnie przyjsc na kurs pt: "Jak jednym pieprznięciem roz**** 2 felgi". Ty to słaby zawodnik jestes... on jest lepszy bo jezdzi "bezpieczniej" niz ty
slodki79 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 witka nareszcie w domku pozdrawiam wszystkich nie bede zbyt duzo pisal bo sprawia mi to zbyt wiele problemu-rece zaraz bola ale postaram sie czesto zagladac co slychac w skrocie No Kur...wa wreszcie.... Wypoczywaj chłopie i jak najszybciej wbijaj do nas!!! Trochę się pozmieniało:nowe twarze,samochody Acha no i nie wiem czy wiesz,ale Proton ma laskę
Wihajster Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Acha no i nie wiem czy wiesz,ale Proton ma laskę nie mówił nic,że ma nowe zabezpieczenie w aucie
slodki79 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Acha no i nie wiem czy wiesz,ale Proton ma laskę nie mówił nic,że ma nowe zabezpieczenie w aucie
siemian Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 witka nareszcie w domku pozdrawiam wszystkich nie bede zbyt duzo pisal bo sprawia mi to zbyt wiele problemu-rece zaraz bola ale postaram sie czesto zagladac co slychac w skrocie No Kur...wa wreszcie.... Wypoczywaj chłopie i jak najszybciej wbijaj do nas!!! Trochę się pozmieniało:nowe twarze,samochody Acha no i nie wiem czy wiesz,ale Proton ma laskę Nie chce wiedzieć Slodki skąd to wiesz... :polew:
slodki79 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 witka nareszcie w domku pozdrawiam wszystkich nie bede zbyt duzo pisal bo sprawia mi to zbyt wiele problemu-rece zaraz bola ale postaram sie czesto zagladac co slychac w skrocie No Kur...wa wreszcie.... Wypoczywaj chłopie i jak najszybciej wbijaj do nas!!! Trochę się pozmieniało:nowe twarze,samochody Acha no i nie wiem czy wiesz,ale Proton ma laskę Nie chce wiedzieć Slodki skąd to wiesz... :polew: ja tez
boniu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 sieman nie jestes sam ja tez za jednym szlagiem roz...... dwie fele i to z jednej strony , ale za to teraz z przodu beda 8.5j a tyl 9,5 a bylo 8 i 8.5
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 _________________________________________________JEST JESZCZE KILKA MIEJSC NA ZLOT W PILE WIĘC JAK KTOŚ CHĘTNY TO MOŻNA SIĘ ZAPISAĆ
siemian Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 sieman nie jestes sam ja tez za jednym szlagiem roz...... dwie fele i to z jednej strony , ale za to teraz z przodu beda 8.5j a tyl 9,5 a bylo 8 i 8.5 Czyli zaliczyłes pewnie cos podobnego do mnie. Ja tez rozwalilem sobie jedna strone...
Rekomendowane odpowiedzi