proton2 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Cóż, trudno. Sam nie pojadę przecież :> W przyszły piątek wybieram się do gliwic pod arene, może tam się zobaczymy.
DAWIDBORI Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 moze sie tez przejade do gliwic ale jeszcze nei wem bo w sobote wale na slowacje na tydz
xandmar Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ja w czwartek wyjeżdżam na parę dni [br]Dopisany: 10 Sierpień 2008, 20:51 _________________________________________________ale jak wrócę to działamy-proponuję np.środy godz.19 myślę, że nie za późno ew. 18.30?
proton2 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Myślę, że to dobry pomysł ze środkiem tygodnia. W weekendy nam nie wychodzi niestety. Mi środa pasuje, ale 19-ta najwcześniej.
Wihajster Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mysle ze za 2-3 miechy bedzie wiecej czasu na spociki z mojej strony w tej chwili nie mam czasu nawet sie odlac pozdrówka
DAWIDBORI Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 to co dzis juz odpada chyba: hehe
proton2 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 to co dzis juz odpada chyba: hehe Hehe, no raczej tak
xandmar Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mysle ze za 2-3 miechy bedzie wiecej czasu na spociki z mojej strony w tej chwili nie mam czasu nawet sie odlac pozdrówka skąd ja to znam
proton2 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Martin a4 widzę, że sobie sprowadziłeś B6. Gratulacje ! :th: Ta kontrolka od ESP Ci zgaśnie jak przejedziesz kilka metrów - adaptacja ABS/ESP. Wpadnij w środę oblookamy cudo ----------- EDIT: No panowie, szykować furki na jutro [br]Dopisany: 17 Sierpień 2008, 23:19 _________________________________________________ Kurcze, zeor odzewu Czyżbym miał być sam dzisiaj ? ;(
proton2 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No to zgodnie z moimi przypuszczeniami byłem sam Myślę, że można temat uznac za zamknięty. Szkoda mojego jak i waszego czasu. Nie jest z nas zgrana ekipa jak chocby w Gliwicach. Ja już się raczej na tutejszych spotach nie pojawię ;( Chyba, że będziecie w stanie mnie przekonac, ale wątpię w to bardzo. Pozdrówka
igor0111 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tak jak juz wczesniej wspominałem ze w tygodniu jest u mnie lipa bo praca.moze kiedys weekend....
xandmar Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 proton spokojnie chłopie to musi potrwać troszkę czasu, Kraków zaczynał od spotów w dwie osoby przez pół roku a teraz taka ekipa. Trzeba coś dodrukować do kalendarzyków-np. info kiedy spot i gdzie itp. Ja dziś wróciłem bardzo późno a przez cały dzień nie miałem dostępu do neta żeby dać info. cierpliwości,będzie dobrze :good: :wink4:
Wihajster Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 No to zgodnie z moimi przypuszczeniami byłem sam Myślę, że można temat uznac za zamknięty. Szkoda mojego jak i waszego czasu. Nie jest z nas zgrana ekipa jak chocby w Gliwicach. Ja już się raczej na tutejszych spotach nie pojawię ;( Chyba, że będziecie w stanie mnie przekonac, ale wątpię w to bardzo. Pozdrówka nie pękaj przyjda lepsze czasy
porter Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 cześć jak temat jest nadal aktualny to pojawię się w następną środę bo wczoraj miałem chorą nockę. pozdrowionka dla wszystkich nara.
xandmar Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 cześć jak temat jest nadal aktualny to pojawię się w następną środę bo wczoraj miałem chorą nockę. pozdrowionka dla wszystkich nara. :oklaski:
proton2 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Tu nie chodzi o pękanie Popatrzcie, od prawie miesiąca nie potrafimy się zebrac, nie da się ustalic w miarę dogodnego terminu dla większości. Po co więc kontynuowac temat ?
Rekomendowane odpowiedzi