slodki79 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 rns e juz JEST !!! jeszcze tylko montaz i bedzie ok siemian jak tam moje graty do wnetrza ??? a tak wogole to jade sobie dzisiaj przez miasto i chyba z 8 avantow widzialem przy przejezdzie 20 minutowym i dziwi mnie ze tak malo w sumie nas jest no ale pewnie nie kazdy moze/chce/da rade/wie o forum albo to po prostu tylko "uzytkownicy" ... No właśnie Piter większość to tylko "użytkownicy" niestety.. A my to niby kim jesteśmy :gwizdanie: Zapewne maniakami i koneserami :hi: My jesteśmy tymi którzy poprawiają Niemiecką motoryzację (wydajemy kase ) :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 wszystkim pogoda dzisiaj nawet dopisuje Proton wpadniesz koło 14-tej oki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 wszystkim pogoda dzisiaj nawet dopisuje Proton wpadniesz koło 14-tej oki ? Spoko. Puść mi strzałkę, albo smsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 rns e juz JEST !!! jeszcze tylko montaz i bedzie ok siemian jak tam moje graty do wnetrza ??? a tak wogole to jade sobie dzisiaj przez miasto i chyba z 8 avantow widzialem przy przejezdzie 20 minutowym i dziwi mnie ze tak malo w sumie nas jest no ale pewnie nie kazdy moze/chce/da rade/wie o forum albo to po prostu tylko "uzytkownicy" ... No właśnie Piter większość to tylko "użytkownicy" niestety.. A my to niby kim jesteśmy :gwizdanie: Zapewne maniakami i koneserami Wihajster chodzi o to, że my to jesteśmy "coś więcej" niż tylko użytkownicy.. gdy wsiadamy do auta to tworzymy z nim jedność jeden organizm.. A zwykły "użytkownik" wsiądzie do auta, jebnie drzwiami, i w drodze do pracy jeszcze ze dwa razy pierdnie w siedzenie, a myśli "użytkownika" zaprzątnięte są tym ile kaw zdąży się wypić w ciągu dnia [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 14:20_________________________________________________Slodki a Ty gdzie przebywasz? pewnie się wygrzewasz na jakiejś egzotyczo/erotycznej wyspie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 dla nas auto jest pasją a nie predmiotem który pozwala nam się tylko przemieszczać z punktu A do punktu B. Piter w niedziele jade do Krk moją furmanką już. W poniedziałek mam przegląd, we wtorek lub środe będe z powrotem w Bielsku razem z Twoimi gratami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 dla nas auto jest pasją a nie predmiotem który pozwala nam się tylko przemieszczać z punktu A do punktu B. Piter w niedziele jade do Krk moją furmanką już. W poniedziałek mam przegląd, we wtorek lub środe będe z powrotem w Bielsku razem z Twoimi gratami. Pozdrawiam nie zapomnij o ramkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ja o niczym nigdy nie zapominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dziś tak z ciekawości zajrzałem do dowodu.. przetarłem moje "dwie pary" oczu czy dobrze widzę.. jeździłem bez przeglądu już 2 miechy.. także zajechałem dziś na przegląd i wszystko wyszło "prawie" super.. tylko CO miałem przekroczone.. hmm.. chyba to wina braku kata (a co Wy na ten temat myślicie).. także już teraz "spokojnie" mogę sobie jeździć dla nas auto jest pasją a nie predmiotem który pozwala nam się tylko przemieszczać z punktu A do punktu B. Siemian święta prowda to jest :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 dla nas auto jest pasją a nie predmiotem który pozwala nam się tylko przemieszczać z punktu A do punktu B. Piter w niedziele jade do Krk moją furmanką już. W poniedziałek mam przegląd, we wtorek lub środe będe z powrotem w Bielsku razem z Twoimi gratami. Pozdrawiam nie zapomnij o ramkach Mowicie moze o ramkach na rejestracje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Mowicie moze o ramkach na rejestracje? tak...potrąciłem psa i odpadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 A jak ona wyglada ile kosztuje i bylyby jeszcze dwie sztuki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 A jak ona wyglada ile kosztuje i bylyby jeszcze dwie sztuki? chyba 50zł za szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 :slina: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 :evil: nop i to cena za sztuke i to ze znizka dla klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 To mnie sie coraz bardziej zaczynaja podobac te co mam [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 16:37_________________________________________________Aha sie pochwale dzis przerejestrowalem furke i mam nowe blachy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 no to musisz miec musowo klubowe ramki moze bedzie dla coebie jakis rabat moze jakies 30zl mniej za komplet albo i troszke wiecej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 czyli dwie ramki 70 zeta chyba ze razem z zderzakami [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 17:02_________________________________________________ Mowicie moze o ramkach na rejestracje? tak...potrąciłem psa i odpadła A co na to pies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 czyli dwie ramki 70 zeta chyba ze razem z zderzakami [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 17:02_________________________________________________ Mowicie moze o ramkach na rejestracje? tak...potrąciłem psa i odpadła A co na to pies? nie wiem spierdolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 5,50 szt być pewnie by były nie pamietam ile mam tutaj na miejscu. Ale jakby co to jestem 2 razy w tygodniu w Krk to moge od Kercziego wziąć. Chce ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wiec ja sie pisze na 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi