xandmar Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 nie wiem róbcie jak uważacie ja na pewno nie zrezygnuję z rozwinięcia spotów w tym regionie choćbym miał byc sam przez rok,poczynając od przyszłego tygodnia
proton2 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie no ... mi też zależy żeby tutejsze spoty się odbywały, ale widzę po prostu, że jest duży opór. A jak mówi przysłowie głową muru ... Teraz już trochę ochłonąłem, wczoraj może trochę w przypływie emocji napisałem co myślę. Będę obserwował co się będzie działo.
xandmar Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie no ... mi też zależy żeby tutejsze spoty się odbywały, ale widzę po prostu, że jest duży opór. A jak mówi przysłowie głową muru ... Teraz już trochę ochłonąłem, wczoraj może trochę w przypływie emocji napisałem co myślę. Będę obserwował co się będzie działo. protonq będzie dobrze :cool1:już poprzestawiałem swój rozkład tygodnia tak żeby wszystko pasowało :>
proton2 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Czyli zostajemy już na sztywno przy tym ustalonym terminie spocików i zobaczymy co będzie, tak ?
xandmar Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Czyli zostajemy już na sztywno przy tym ustalonym terminie spocików i zobaczymy co będzie, tak ? tzn.jest tak jeżeli pasuje środa to nie ma sprawy, zresztą oprócz piątku to dostosuję się do każdego dnia
proton2 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Czyli zostajemy już na sztywno przy tym ustalonym terminie spocików i zobaczymy co będzie, tak ? tzn.jest tak jeżeli pasuje środa to nie ma sprawy, zresztą oprócz piątku to dostosuję się do każdego dnia Hehe, o to mi właśnie chodzi. Każdy się może dostosowac a potem nikogo nie ma W weekend nie pasuje, w tygodniu nie pasuje itp. itd. Wczoraj, jak tak sobie siedziałem na parkingu słuchając muzyczki i kontemplując kwestie egzystencjalne widziałem, że o 20.00 mają tam spotkanko panowie z klubu Seicento. Troszkę się ich nazbierało. 19.00 to myślę fajna godzina. I tak się zawsze dłużej siedzi, więc jak ktoś nie będzie punkt 19-ta to się świat nie zawali. Ja wczoraj siedziałem 45 minut z nadzieją, że ktoś jednak wpadnie. Zostawiamy środę 19.00 i już
xandmar Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Czyli zostajemy już na sztywno przy tym ustalonym terminie spocików i zobaczymy co będzie, tak ? tzn.jest tak jeżeli pasuje środa to nie ma sprawy, zresztą oprócz piątku to dostosuję się do każdego dnia Hehe, o to mi właśnie chodzi. Każdy się może dostosowac a potem nikogo nie ma W weekend nie pasuje, w tygodniu nie pasuje itp. itd. Wczoraj, jak tak sobie siedziałem na parkingu słuchając muzyczki i kontemplując kwestie egzystencjalne widziałem, że o 20.00 mają tam spotkanko panowie z klubu Seicento. Troszkę się ich nazbierało. 19.00 to myślę fajna godzina. I tak się zawsze dłużej siedzi, więc jak ktoś nie będzie punkt 19-ta to się świat nie zawali. Ja wczoraj siedziałem 45 minut z nadzieją, że ktoś jednak wpadnie. Zostawiamy środę 19.00 i już cieszę się zostaje sztywno środa - 19.00 jak w podpisie
porter Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ja się pisze na środe [br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 14:08 _________________________________________________Aha a w którym miejscu na parkingu???
proton2 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ja się pisze na środe [br]Dopisany: 22 Sierpień 2008, 14:08 _________________________________________________Aha a w którym miejscu na parkingu??? Od wjazdu od strony stacji benzynowej trzecia alejka po lewej (o ile dobrze pamiętam nr 47).
igor0111 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 KUUUUUURDE LUDZIE!! MAM MOC!! :banan: :banan2: Wczoraj autko odebrałem od mechanika i okazało się, że po wymianie przepływki duch wstąpił pod maskę mojej maszyny. Już nie będę dostawał po d*pie z maluchami A teraz zła wiadomość : chętnie podjechałbym na spocik w ta środę lecz pracuje do 22:00 w tym tygodniu Ale napewno się pojawie w następnym.Mam 3 powody: -chęć podtrzymania spocików, pomimo że mam do Bielska troszke km, -muszę pochwalić się mocą, -no i wreszcie odebrać klubowe rameczki, żeby ludzie mogli czytać z niej adres stronki, A4-klubu, a nasze grono wciąż wzrastało. Pozdrowienia dla wytrwałych!!
xandmar Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Igor no to świętujemy za dwa tygodnie :>
proton2 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Gratulacje !!! Nie ma to jak zdrowe V6 Oblejemy bezalkoholowym przy najbliższej okazji
DAWIDBORI Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 witam wlasnie wrocilem i postaram sie byc na spocie igorr brawo moze mnie wyprzedzisz teraz:D heheeh pozdro ja tez bym prosil xandmar zbys zabral dla mnie jedna rameczke oki proton wyluzuj jakos to bedzie
proton2 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Przełamałem się i z mojej strony środa jak najbardziej aktualna
xandmar Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Przełamałem się i z mojej strony środa jak najbardziej aktualna godzina 19 :>
martin a4 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 hmmm jak nas bedzie 4 to moze wpadne
DAWIDBORI Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ale wielki spot sie szykuje 4 osoby hurra:P hehe
Rekomendowane odpowiedzi