proton2 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 wiec napiszcie mi teraz gdzie jest ten Auchan bo jak mam podjechac w srode to musze wiedziec dokad Jak jedziesz drogą S1 od cieszyna w stronę bielska, na jakieś 3km przed bielskiem po prawej stronie, jest takie duże centrum handlowe. Na zdjęciu 3 widac taką dużą kratownicę z logo Auchan i Leroy Merlin. Na prawdę trudno nie zauważyc. [br]Dopisany: 31 Sierpień 2008, 20:54 pm_________________________________________________ Martin a4, mógłbyś wyedytować 1 post tak żeby znalazła się tam informacja o spotach - co gdzie i kiedy oraz np. ze 2 fotki z ostatniego spota ? BTW Czy godzina 18.00 jest nadal aktualna, bo widzę, że xandmar ma nadal w podpisie 19-tą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ja jestem za 18 nawet:] a jak bedziesz chcial igor to pojedziemy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 mysle ze to dobry jest pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 dobra,dobra już zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 to igor jeszcze sie umowimy najlepiej o 17-40 w skoczowie u mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 bardzo dobra pora, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 kalendarzyki porozdawane? może nas więcej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Dawid- bede w Skoczowie koło basenu na 17:40.Jak coś to dzwoń. Xandmar- jesli mozesz to zabierz dla mnie 2 rameczki i kalendarzyki. MartinA4- musisz być bo jestem Ci coś dłużny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 bede na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 bo jestes mu dluzny tak by nie przyjechal:P hehe bede igor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Xandmar- jesli mozesz to zabierz dla mnie 2 rameczki i kalendarzyki. jak będę mógł to zabiorę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 bo jestes mu dluzny tak by nie przyjechal:P hehe bede igor w takim razie nie przyjade [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 23:39_________________________________________________panowie co powiecie na to zlot samochodow http://aktualnosci.ox.pl/files/plakaty/piknik_profi_big.jpg przejedzmy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ja tam będe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Xandmar,pamietasz jak obiecales mi demonstracje silikonu w sprayu.Dasz rade go zabrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 panowie spoznie sie dzisiaj bede tak ok 18 24 ,wojtekce wpadnij dzisiaj na spota mozemy razem jechac tez jestem z chybia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 sorki dzisiaj nie dałem rady ale myślę że pomysł na sobote w brennej byłby ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Udało się.Oto efekty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 kurde, ale jesteśmy fotogeniczni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 kurde, ale jesteśmy fotogeniczni Niom kurcze same przystojniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ale z nas sa dupcie Ekipa B-B we wlasnej osobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi