wojtekce Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja też właśnie zacząłem łikend z zimnym łiskaczem. a ja nie mam z kim wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 wpadaj, zapraszam. ja już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 a ja przed chwilą z pracy wrócił i zaczynam weekend :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 A ja właśnie wróciłem ze spota w Gliwicach Poczyniłem pewne ustalenia co do wyjazdu na zlot. Wygląda to tak. Spotykamy się z chłopakami z Gliwic TUTAJ przy wlocie z trasy 78 Rybnik-Gliwice na A4. Jest tam duży parking można się spokojnie zatrzymać. Aby zdążyć do Poznania na 10-tą, musimy tam być koło 6:00. Pod poznaniem dołączymy do całej grupy i dalej już do piły Co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 A ja właśnie wróciłem ze spota w Gliwicach Poczyniłem pewne ustalenia co do wyjazdu na zlot. Wygląda to tak. Spotykamy się z chłopakami z Gliwic TUTAJ przy wlocie z trasy 78 Rybnik-Gliwice na A4. Jest tam duży parking można się spokojnie zatrzymać. Aby zdążyć do Poznania na 10-tą, musimy tam być koło 6:00. Pod poznaniem dołączymy do całej grupy i dalej już do piły Co o tym myślicie ? jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Proton dzięki za odwiedzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 no panowie to ja sie jeszcze do protona odezwe przed wyjazdem bo do niego mam nr i sie ostatecznie ugadamy ale ta 6.00 to dobra godzina na tym parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Co o tym myślicie ? dla mnie za wczesnie... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 na ten piękny dzień uważam że 6 rano bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam! Niestety nie będę mógł jednak pojechać na zlot ogólnopolski. Tak więc jakby ktoś był chętny jeszcze pojechać na ogólnopolski to mogę odsprzedać swoje miejsce. Jakby co to prw. do mnie. I tym sposobem ekipa Gliwicka się jeszcze pomniejszyła Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Co o tym myślicie ? dla mnie za wczesnie... :gwizdanie: Nie żartuj nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Co o tym myślicie ? dla mnie za wczesnie... :gwizdanie: Nie żartuj nawet jak bym jechał sam to mi to jest obojętne ale wiesz jak to jest z dzieckiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 To o której mógłbyś wyjechać ? Nie chcę żebyśmy jechali osobno i nie zależy mi też na dołączeniu do ekipy, która się zbiera tam pod poznaniem. Więc jeżeli chłopaki z Gliwic będą chcieli tam do nich dobić, to sobie po prostu pojadą, a my sami pojedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 To o której mógłbyś wyjechać ? Nie chcę żebyśmy jechali osobno i nie zależy mi też na dołączeniu do ekipy, która się zbiera tam pod poznaniem. Więc jeżeli chłopaki z Gliwic będą chcieli tam do nich dobić, to sobie po prostu pojadą, a my sami pojedziemy. w końcu głos rozsądku :gwizdanie: pogadam z żona i dam wam znać jeszcze jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 a ja jade od siebie koło 5 rano [br]Dopisany: 04 Lipiec 2009, 22:55_________________________________________________ w niedzielny poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam Fajnie się macie Sieman jak wakacje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 i o której macie wyjazd z BB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 i o której macie wyjazd z BB narazie się zastanawiamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi