porter Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 bardzo fajna ekipa :good:samy bycory nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 zawstydziłem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 porter jarko ma koszulki wejdź sobie na wątek Martin wrzuć może to drugie zdjęcie grupowe na początek posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 i co nie znalazlem choragiewek a4 klub:( moze ktos z was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 proponuje może jutro 06-09-08 w Brennej na spocik http://aktualnosci.ox.pl/wydarzenie,5874,brenna-piknik-profi-auto.html co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 hmmm ja sie chyba przejade daj nr gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 wyśle Ci nr kom na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ja tez bede tylko nie iwem dokladnie o ktorej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 kufta też bym się przejechał ale nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 xandmar co to jest kufta?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 xandmar co to jest kufta?????? zmiękczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 zmiękczenie od czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 w słowniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 czesc ekipa i co jutro sie spotykamy?? o ktorej godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 czesc ekipa i co jutro sie spotykamy?? o ktorej godzinie Tak myślę Chyba, że wcielimy w życie mój pomysł i byśmy jutro odpuścili a pojechali w piątek do gliwic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a kto by byl chetny na gliwice??? helloo bo proton chyba ktos tam nie mogl chyba hm igor chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 ja niewiem czy pojade w piatek ale moze sie uda ,i tak trzeba spota zrobic zeby sie spotkac i jechac razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 cześć pany nareszcie sie ktoś odezwał jeżeli o mnie chodzi to jestem za pomysłem protona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 No spotkalibyśmy się jak ostatnio - w Skoczowie koło basenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 No właśnie ja nie dam rady bo robota na 14:00, wiec lipa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi