proton2 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ja dziś nie mogę A ja mogę codziennie, o każdej porze dnia i nocy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 nawet nie wiesz jak sie ciesze mnie nie trzeba pytac .. wegiel mam ..podpalke kupie ... slawek grill mam nadzieje ze tym razem nie bedzie trzeba po cos jezdzic do sklepu na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 najważniejsze,żeby Proton był na czas a nie o 18,30 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 panowie miejscówka ta sama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 panowie miejscówka ta sama? tak jak zawsze...a jak bedzie zajete to plan "B" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 panowie miejscówka ta sama? tak jak zawsze...a jak bedzie zajete to plan "B" plan "B" za hotelem Jawor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie obiecuję, że będę o 18.00, bo to nie ode mnie zależy. Ewentualnie Piotrek może wpaść tu do mnie zabrać grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie obiecuję, że będę o 18.00, bo to nie ode mnie zależy. Ewentualnie Piotrek może wpaść tu do mnie zabrać grilla spoko moge wpasc .. tylko powiedz gdzie ... chyba ze chodzilo o wihajstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 własnie zaprosiłem nowego kolege na spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie obiecuję, że będę o 18.00, bo to nie ode mnie zależy. Ewentualnie Piotrek może wpaść tu do mnie zabrać grilla spoko moge wpasc .. tylko powiedz gdzie ... chyba ze chodzilo o wihajstra Niom chodziło o Wihajstra, w końcu ma 500m do mnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Niom chodziło o Wihajstra, w końcu ma 500m do mnie :> piotrek zawitaj tam grzecznie do pana slawka )) i popros o grilla ... prooosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Niom chodziło o Wihajstra, w końcu ma 500m do mnie :> piotrek zawitaj tam grzecznie do pana slawka )) i popros o grilla ... prooosze pomyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 ja będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Chyba jednak będę musiał sobie kupić kiełbaskę na tego grilla, bo żadnego mięska sobie nie zapeklowałem, a nie widzę gotowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Chyba jednak będę musiał sobie kupić kiełbaskę na tego grilla, bo żadnego mięska sobie nie zapeklowałem, a nie widzę gotowych ja coś bede miał to starczy dla dwóch :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 No to super. Ja jeszcze idę tu do jednego sklepu, może tam coś mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 A ja dalej w pracy siedzę.. po co grill wystarczy dziś wystawić auto Słodkigo na słońce i na masce lub na dachu można by upiec jakieś mięso albo kiełbachę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Mnie dzis tez nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Baddy a chcialem Ci naklejke zabrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi