Wihajster Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 dawno nie było tak za***iście wypasnego spota Nieobecni niech żałuja :gwizdanie: 11 aut A żarcie po prostu maga smaczne
igor0111 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Panowie dzieki za spocika.Sławek dzieki za logowanie. Fajnie, że raz za jakiś czas znajdę chwilę żeby wpaść do Was.Dziś poznałem nowe twarze- w sumie to połowy jeszcze nie znałem. Dla Wszystkich wielkie pozdro!!!
Wihajster Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 za***iście to będzie jak ja wróce a może było za***iście bo ciebie nie było
MINIO Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Byłem pierwszy raz i to z małym synkiem - było super.Za tydzień przyjadę sam ,opowiedziałem o spocie szwagrowi i za tydzień on też przyjedzie swoim audikiem. Pozdro
Wihajster Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 ,opowiedziałem o spocie szwagrowi i za tydzień on też przyjedzie swoim audikiem. Pozdro
Baddy Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 za***iście to będzie jak ja wróce Podobno beda robione foty na spocie poki Cie nie ma
proton2 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Fajnie było dziś Ja trochę nieobecny. Pierwszy raz mi na spocie prądu w lapku brakło :> Mam nadzieję, że wszyscy żyją po mojej karkówce :> P.S. Piotrek, nie zabrałeś mojego widelca ? Bo ja chyba mam Twój
Wihajster Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 P.S. Piotrek, nie zabrałeś mojego widelca ? Bo ja chyba mam Twój eeeee......całkiem możliwe najwyjwyżej za tydzień sie wymienimy
kamilvolt Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Spot jak zwykle udany Miło było poznać nowe twarze pozdrówka a ty Siemianie się tam grzej
mk4 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 dzięki za spota !! jaka tak dalej będzie to za niedługo 3 grille będzie trza odpalić
Baddy Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Dzieki Sławku za przysmaki, były No i za poduche :>
proton2 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Niom karczek był niezły Dzięki Piotrowi się nie spalił Adam, dostęp do napinacza masz chyba od strony bagażnika, trzebaby to rozebrać i sprawdzić styki.
Eyesmon Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 czesc popaki, fajnie bylobyc 1 razik na spocie BB - dzieki Piter ze mnie zaprosiles Proton - z tym pradem to trudno - ale moze cos sie da uratowac... tak czy siak - dobrze bylo, grill smaczny, karmi weszlo, do domu dojechalem (a mialem najdalej).
proton2 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Wczorajsze nocne zdjęcia mojego złomka http://www.cyfrowefoto.net/nowe_zdjecia.php - 5 najnowszych fot Wyszły bosko :>
bakuś Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 O w mordę! Ale sieka... Ja też takie chcę!
Baddy Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Niom karczek był niezły Dzięki Piotrowi się nie spalił Adam, dostęp do napinacza masz chyba od strony bagażnika, trzebaby to rozebrać i sprawdzić styki. Dzieki, w wolnej chwili sprawdze
piter220v Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 bry z rana ... spocik mega wypas ... wojtek --> zaluj hyhy ... jak tak dalej bedzie to bedzie nas mnostwo !!!! i sami zorganizujemy zlot ogolnopolski )) maciek dzieki za info nt feli .. rozgladne sie i moze sie szarpne ))) hyhy .. a no i slawek .. karczek mega wypas za tydzien ja cos przygotuje slawek -> foty fajowe ale widze ze fotograf nie mogl sie oprzec i doj**al photoshopem niezle ))) masz moze oryginalne fotki ? hym? hym?
Wihajster Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Wczorajsze nocne zdjęcia mojego złomka http://www.cyfrowefoto.net/nowe_zdjecia.php - 5 najnowszych fot Wyszły bosko :> komentarz będzie jeden :gwizdanie: baby ci trza
Rekomendowane odpowiedzi