DAWIDBORI Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 nop moze sie czegos naucza jest nas tak malo a jednak tak wiele:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Nie w ilości ludzi ale w charakterach siła drzemie :> to Panowie na piątek już czas rezerwuję i śmigamy do Gliwic:) o której wyjeżdżacie z Bielska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 w dżemie siła drzemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 f*ck, f*ck,f*ck!! W przyszły piątek ok godz 17 już bedę miał autko ustrojone, bo brata wioze do ślubu moją , więc nie bede mógł z Wami stawić się w Gliwicach.Jak to czytałem to, aż mnie skrecało ze złości. Nie róbcie mi krzywdy- nie jedźcie tam , bo będzie mi żal!!! grrrr!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ej, nie rób nam tego ;( Nie możesz stroić tego autka wieczorem ? Ślub zapewne w sobotę dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 jak zwykle da d*py:P i nie pojedzie hehe[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2008, 20:41_________________________________________________albo mozesz marcin jechac starszym modelem audi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 hehe a6 mam mu dac w sobote sie stroi auta zeby kwiaty nie zwiędły wiem bo jeżdżę po weselach i zawsze w sobote stroją auta....igor nie sciemniaj chyba ze sam se go stroisz [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2008, 23:30_________________________________________________a pozatym Avantem/Kombi na wesele wozic pierwsze slysze :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 hej nie wiem czy wyrobię ale jak co to o której Marcin wyjeżdżasz z Chybia ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 panowie kto da rade przyjechać we środe ???[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2008, 13:24_________________________________________________igor przyjedz jak niedasz rady w piątek bo ja jednak tez niedam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 ty avant jest duzo ladniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Panowie czyli pośmigacie trasa na katowice ze skoczowa? ja bym czekal na Was tak o 18 na shellu w Warszowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 ty avant jest duzo ladniejszy avantem na wesele nie mowie ze jest brzydki ale sie jeszcze nie spotkalem zeby avantem czy kombi na wesele wozili . wojtek no tak o 17 30 z chybia trzeba by bylo wyjechac jak co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Marcin jeszcze nie wiem do której robie ale jak co to też pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Najwidoczniej na tyle podoba sie moje mojemu bratu ze nawet Avant mu nie przeszkadza. A na środe nie dam rady bo juz goście się zjeżdżają i raczej nie wypada:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 To w jakim składzie Panowie jedziemy? ja się piszę na bank:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2008, 21:56_________________________________________________tak avant rzadzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Panowie, ja pojadę ze Skoczowa. Możemy się wszyscy umówic na shellu w Warszowicach (chyba nawet ostatnim razem tam tankowałem jak jechaliśmy poprzednio do Gliwic ). Choc chyba raźniej by mi było spotkac sie z Dawidem w Skoczowie i razem byśmy dojechali do Warszowic. Tam bym sobie przy okazji nalał do baku i byśmy śmigali dalej. Szkoda, że nie mam CB, ale uważam, iż nie ma sensu kupowac tylko na jeden wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ok to na shellu sie widzimy będę o 18:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 mowie od razu ze jak bedzie taka h*jowa pogoda jak jest teraz to nie jade ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 weźmiesz parasol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi