MINIO Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja go mogę brać.Ja po pracy jade najpierw do domu a potem na spocik także nie ma problemu.
wojtekce Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja go mogę brać.Ja po pracy jade najpierw do domu a potem na spocik także nie ma problemu. będziesz pewniakiem co tydzień
MINIO Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Oczywiście a jak mnie miało by nie być to gril zostanie jakoś dostarczony nie ma problemu
wojtekce Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Oczywiście a jak mnie miało by nie być to gril zostanie jakoś dostarczony nie ma problemu takich nam trzeba
proton2 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No to dziś zrobimy uroczyste przekazanie
Baddy Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Powitac Mam prosbe pytanie: Czy po spocie jedzie dzis ktos badz bedzie przejezdzal w poblizu zlotych lan by podrzucic ewentualnie kumpla bo ja musze zostac w Jasienicy ?
bakuś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A ja mam cosik zabrać?! Ale na serio pytam żeby potem nie było, że MOGŁEM wziąć...
slodki79 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Powitac Mam prosbe pytanie: Czy po spocie jedzie dzis ktos badz bedzie przejezdzal w poblizu zlotych lan by podrzucic ewentualnie kumpla bo ja musze zostac w Jasienicy ? Ja będę śmigał na jednostkę więc odwiozę go jak chce...
Wihajster Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 panowie ale mnie dzis nie bedzie niestety Tak,że nie obżerajcie się za bardzo
Wihajster Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ma ktoś węgiel lub brykiet ? Piter kupił ostatnio
MINIO Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja tez jade dokładnie na złote łany także moge go zabrać
bakuś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja mam i wezmę ze sobą węgiel i gównianą rozpałkę... Najwyżej polejemy benzyną!
boniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ja bede mam cos zabrac ?? oprocz malej [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 17:19_________________________________________________Panowie dziekuje za spocika...a tak po za tym mam takie Pytanko kto z Was był taki miły i zabrał buteleczke od malej bo zapomnielismy ...
wojtekce Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ja bede mam cos zabrac ?? oprocz malej [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 17:19_________________________________________________Panowie dziekuje za spocika...a tak po za tym mam takie Pytanko kto z Was był taki miły i zabrał buteleczke od malej bo zapomnielismy ... ja zabrałem [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 20:46_________________________________________________spocik gitara nawet 13 autek się zjechało
Wihajster Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ja bede mam cos zabrac ?? oprocz malej [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 17:19_________________________________________________Panowie dziekuje za spocika...a tak po za tym mam takie Pytanko kto z Was był taki miły i zabrał buteleczke od malej bo zapomnielismy ... ja zabrałem [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 20:46_________________________________________________spocik gitara nawet 13 autek się zjechało no to nie zle....frekwencja sie zwieksza
boniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Wojtek dzieki,kiedy sie moge zglosic po nia ?? i gdzie podaj mi na pw namiary na siebie dzieki wielkie
proton2 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No spocik bardzo udany. Trochę z Sylwkiem poszaleliśmy w drodze powrotnej :>. Widzę, że coś ta moja krypa cienko idzie, bo mnie dochodził.
wojtekce Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 dam może przepisik jak niektórzy chcieli PASTA SEROWA Z CZOSNKIEM. -30dkg sera żółtego -3-4zabki czosnku -4łyżki majonezu ser zetrzeć na tarce dodać przeciśnięty czosnek i majonez wszystko wymieszać. i palce lizać :drool:
MINIO Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Troche ? Ja szedłem za wami 190 i d*pa nie dojechałem
Rekomendowane odpowiedzi