Wihajster Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ostatnio jeden grill to za mało :>
mk4 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 witam....jak tam przygotowania na środowy spocik powitac Może mięsko mielone w srode z grilla Baddy pochwal się tymi mielonymi proton ja tylko rozpoznaje twoja furkę po felach (leciałeś niedawno cieszyńska ?) jaki masz początek rejestracji SB ? przynajmniej pierwsze dwie cyferki będzie łatwiej po numerach
MARiOLiNi Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 na najbliższym spociku powinienem się już pojawić i zakurzyć Protonowi umytą furę
Baddy Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 witam....jak tam przygotowania na środowy spocik powitac Może mięsko mielone w srode z grilla Baddy pochwal się tymi mielonymi A pewno, że się pochwale
piter220v Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 A pewno, że się pochwale chwal chwal .. pokaz nam co potrafisz !!!!! proton ja tylko rozpoznaje twoja furkę po felach (leciałeś niedawno cieszyńska ?) jaki masz początek rejestracji SB ? przynajmniej pierwsze dwie cyferki będzie łatwiej po numerach hehe no ja tez tylko po felach . .ale jak widze na krakowskiej to na bank slawek wiec juz nawet na fele nie patrze aaa i poznac slawka po minie jaka ma za kierownica ---> <---- hyhyhy
boniu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam w tak piekny niedzielny dzionek,wojtekce moge dzis wpasc ?? bo pojade do BB,baddy gdzie sie mozemy umowic ?? bo jade dzis do tesciowej, [br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 09:17_________________________________________________Panowie jak Wam sie podoba ?? naklejeczka Kliknij aby powiekszyc
slodki79 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 no fajne te pieski zwłaszcza ten owczarek
Baddy Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Potrzebuje nr tel do BONIA Ma ktos moze?
proton2 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Widzę, że jakieś nowe potrawy się szykują na środę proton ja tylko rozpoznaje twoja furkę po felach (leciałeś niedawno cieszyńska ?) jaki masz początek rejestracji SB ? przynajmniej pierwsze dwie cyferki będzie łatwiej po numerach Latałem po cieszyńskiej Mogłeś mnie nawet spotkać z ładnymi kwiatuszkami ułożonymi w serca po obu stronach, bo moja fura robiła za wóz ślubny dla młodej pary Co do numeru to SB 98....
mk4 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Widzę, że jakieś nowe potrawy się szykują na środę proton ja tylko rozpoznaje twoja furkę po felach (leciałeś niedawno cieszyńska ?) jaki masz początek rejestracji SB ? przynajmniej pierwsze dwie cyferki będzie łatwiej po numerach Latałem po cieszyńskiej Mogłeś mnie nawet spotkać z ładnymi kwiatuszkami ułożonymi w serca po obu stronach, bo moja fura robiła za wóz ślubny dla młodej pary Co do numeru to SB 98.... to już będę wiedział co do kwiatuszków to nie bardzo widziałem a Baddy już dawno chwalił się, że robi pyszne wiec czekamy
Baddy Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Widzę, że jakieś nowe potrawy się szykują na środę proton ja tylko rozpoznaje twoja furkę po felach (leciałeś niedawno cieszyńska ?) jaki masz początek rejestracji SB ? przynajmniej pierwsze dwie cyferki będzie łatwiej po numerach Latałem po cieszyńskiej Mogłeś mnie nawet spotkać z ładnymi kwiatuszkami ułożonymi w serca po obu stronach, bo moja fura robiła za wóz ślubny dla młodej pary Co do numeru to SB 98.... to już będę wiedział co do kwiatuszków to nie bardzo widziałem a Baddy już dawno chwalił się, że robi pyszne wiec czekamy To czy pyszne to sami ocenicie
Wihajster Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 witam a ja byłem dzis na małej wycieczce nad Turawą w opolskim pomoczyć dupsko
proton2 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 A ja nigdzie nie byłem W sumie dzień jakoś się rozlazł dziwnie.
MARiOLiNi Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 A ja dzisiaj zrobiłem trasę na nowym-wczoraj złożonym rowerze: Ustroń Centrum->Mała i Wielka Czantoria->Soszów->Mały i Wielki Stożek->Kiczory->Kubalonka->zamkniętą drogą do Wisły Głębiec->Ustroń Centrum ... no i przed chwilą wróciłem z TKB, tam szaszłyk i żeBRACKIE, kluczyki dałem dziewczynie
mk4 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A ja dzisiaj zrobiłem trasę na nowym-wczoraj złożonym rowerze: Ustroń Centrum->Mała i Wielka Czantoria->Soszów->Mały i Wielki Stożek->Kiczory->Kubalonka->zamkniętą drogą do Wisły Głębiec->Ustroń Centrum ... no i przed chwilą wróciłem z TKB, tam szaszłyk i żeBRACKIE, kluczyki dałem dziewczynie ALL MARiOLiNi to ty taki wytrawny MTB .... ile kilosów wyszło?... trasa ładna... ja w końcu muszę też nabrać formy na rowerek bo już uciekła ;/
proton2 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Hehe, gdzie te czasy co się zasuwało po górach na rowerku Teraz tylko fotel, pifko i luzik
Baddy Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 przed ślubem: Ona: Cześć!!! On: No nareszcie, już tak długo czekam! Ona: Może chcesz, żebym poszła? On: Nie! Co ci przyszło do głowy? Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiście o każdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocałować? On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji! Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem! Ona: Czy mogę ci zaufać? On: Tak... Ona: Kochanie... Siedem lat po ślubie: czytajcie od dołu w górę. [br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 16:50_________________________________________________Niektorzy maja wielkie jaja http://nothingtoxic.com/media/1249256972/The_Second_Biggest_Pair_of_Balls_in_the_World
MARiOLiNi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A ja dzisiaj zrobiłem trasę na nowym-wczoraj złożonym rowerze: Ustroń Centrum->Mała i Wielka Czantoria->Soszów->Mały i Wielki Stożek->Kiczory->Kubalonka->zamkniętą drogą do Wisły Głębiec->Ustroń Centrum ... no i przed chwilą wróciłem z TKB, tam szaszłyk i żeBRACKIE, kluczyki dałem dziewczynie ALL MARiOLiNi to ty taki wytrawny MTB .... ile kilosów wyszło?... trasa ładna... ja w końcu muszę też nabrać formy na rowerek bo już uciekła ;/ Dokładnie nie wiem ile km bo magnesu na szprychę z poprzedniego roweru nie mogę znaleźć, powinno być koło 40km. Najlepszy odcinek był Stożek-Kubalonka
Rekomendowane odpowiedzi