siemian Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 no bo teraz juz działa a wczesniej wyświetlało się tylko logo joemontera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 No i mamy kolejny śliczny dzionek. Wczoraj byłem na Błatniej wieczorem, schodziłem po ciemku koło 21-ej A jutro weekend i oczywiści ulewa się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 a ja dzisiaj jade na do Międzybrodzia cały wekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A ja bym może pojechał do Gliwic się pościgać z chłopakami na strefie, ale póki silniczek nie będzie miał pełnej mocy, to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A ja bym może pojechał do Gliwic się pościgać z chłopakami na strefie, ale póki silniczek nie będzie miał pełnej mocy, to nie ma sensu. fakt juz czas na jego emeryturę A ja zaraz spadam pic na weselisko do Kraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ale Ci dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A ja bym może pojechał do Gliwic się pościgać z chłopakami na strefie, ale póki silniczek nie będzie miał pełnej mocy, to nie ma sensu. fakt juz czas na jego emeryturę A ja zaraz spadam pic na weselisko do Kraka pozdrów moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A ja bym może pojechał do Gliwic się pościgać z chłopakami na strefie, ale póki silniczek nie będzie miał pełnej mocy, to nie ma sensu. Musisz jechać swoją bryką na hamownie do Gliwic i wtedy będziesz wiedział co i jak. Po co martwić się na zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 mam siemiana turbawke w bagażniku chętnie sprzedam :polew: (byle właściciel się nie dowiedział) :gwizdanie: na nowej 170 ładnie bryka jedzie.. duża turbo dziura ... ale wrażenia przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Spocik udany, jak zwykle Dzięki piter za użyczenie N75. Szkoda, że efekt zerowy, ale przynajmniej sprawa jasna, że nie jest on winowajcą. spoko no problemo .. przynajmniej u mnie sie okazalo ze cos tez moze byc nie tak )) damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 mam siemiana turbawke w bagażniku chętnie sprzedam :polew: (byle właściciel się nie dowiedział) :gwizdanie: na nowej 170 ładnie bryka jedzie.. duża turbo dziura ... ale wrażenia przyjemne o Ty... :evil: Ładnie to mało powiedziane. Modzio jedzie... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 mam siemiana turbawke w bagażniku chętnie sprzedam :polew: (byle właściciel się nie dowiedział) :gwizdanie: Może do mojej spasuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 mam siemiana turbawke w bagażniku chętnie sprzedam :polew: (byle właściciel się nie dowiedział) :gwizdanie: na nowej 170 ładnie bryka jedzie.. duża turbo dziura ... ale wrażenia przyjemne o Ty... :evil: Ładnie to mało powiedziane. Modzio jedzie... :kox: słabo Ci to jedzie bo na Ustroń mi nie mogłeś odjechać :gwizdanie: a tam tylko 74kw i prawie 300 nakręcone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 bo Ty jechałeś ze stałą prędkością przelotową, a ja miałem 50-180-50... co się rozpędziłem to jakiś buc jechał 50 lewym pasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 tak taka sama jak stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 no to nieszczęśliwego tygodnia ciąg dalszy ... gdzieś mam wyciek ropy... jutro będzie dochodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 co tu taka cisza... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Powitać Musze się pochwalić, że sprawiłem sobie CB Wybrałem coś tanszego i jak narazie jestem zadowolony i dosc milo zaskoczony dzialaniem Zestaw: Midland Alan 109 i antenka Sirio AS 100 mag Musze jeszcze obczaic na spocie jak macie je zamontowane bo ja narazie dalem go miedzy recznym a fotelem pasazera, nawet niezle sie trzyma :>[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 14:39_________________________________________________Aha jeszcze raz sie pochwale: IDE DZIS NA KAWALERSKIE :cool1: :cool1: :cool1: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Dziś sobota także albo na weselichu albo na kawalerski co poniektórzy są takim to dobrze... trzeba dziś też lekki resecik zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Też bym się chętnie zresetował, ale coś nie najlepiej się czuję od kilku dni ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi