mk4 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Czy ktoś wie jak wygląda zmiana kiery w Q7 na wielofunkcyjną i montaż tempomatu? W tej chwili jest zwykła 3ramienna z łopatkami. Czy do zabiegu będzie potrzebny inny moduł i taśma? najlepiej jak byś vagiem odczytał jaki jest moduł i poszukać na sieci co on zawiera w sobie.... ja bym od tego zaczął (bo jak ma łopatki to wygląda na rozbudowany ale najlepiej sprawdzić)
MARiOLiNi Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 A ETKA pokazuje jakie są moduły i co który ma?
mk4 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 A ETKA pokazuje jakie są moduły i co który ma? nie bardzo wydaje mi się, że będzie to 4f0953549 końcówka C ale doczytałem się na forum ze A i B powinno łapać tempomat i kierownice multi końcówka C ma dodatkowo podgrzewanie kierownicy. ale jak masz łopatki bardzo możliwe, że pod montujesz taka kiere bez zmian i dokupić tylko tempomat. w ostateczności można rozebrać i zobaczyć czy są piny w module
siemian Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 mona coś rozkminiać po kodach wyposażenia w ETCE, ale nie zawsze...
slodki79 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Ten to chyba nie jeździ na ręcznym tak jak Siemian
mk4 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Ten to chyba nie jeździ na ręcznym tak jak Siemian musiał zwolnić i puścić siemiana bo mu na d*pie siedział
slodki79 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Ten to chyba nie jeździ na ręcznym tak jak Siemian musiał zwolnić i puścić siemiana bo mu na pupie siedział :polew:
proton2 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Kurcze, coś czuję, że mnie czeka naprawa RNS-E . Coś jest nie halo z potencjometrem od głośności, prawa strona gra często wyraźnie ciszej, trzeba zgłośnić i się budzi powyżej pewnego poziomu. Czasem też prawa strona charczy i trzeba pokręcić gałką.
MARiOLiNi Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 wydaje mi się, że będzie to 4f0953549 końcówka C ale doczytałem się na forum ze A i B powinno łapać tempomat i kierownice multi końcówka C ma dodatkowo podgrzewanie kierownicy. ale jak masz łopatki bardzo możliwe, że pod montujesz taka kiere bez zmian i dokupić tylko tempomat. w ostateczności można rozebrać i zobaczyć czy są piny w module Chyba zaryzykuję i bez sprawdzania zamówię kierownicę, tempomat i obudowę. Kierownica najprawdopodobniej będzie ta: http://allegro.pl/item733698941_kierownica_s_line_a3_a4_cabrio_s5_a6_s6_q7_a8_q5.html#gallery
siemian Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 kto nie ryzykuje ten nie pije szampana :> kupuj[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 22:55_________________________________________________aaaa jeszcze jedna wazna rzecz!!! Sprawdz mocowanie poduchy. W a3 jest inne niż w a4 i a6. Podejrzewam że w Q7 będzie tak jak u nas. Obok otworów na śruby do przykręcenia Air-bagu nie może być "bolców"
MARiOLiNi Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Czyli ta jest ok: http://allegro.pl/item732045590_audi_a3_a4_a5_a6_q7_q5_nowa_kierownica_multifunkc.html#gallery a ta jest be: http://allegro.pl/item726985720_audi_a3_a4_a6_a8_q7_kierownica_skora_idealna.html#gallery
mk4 Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 http://old.demotywatory.pl/uploads/1252274821_by_szambek.jpg
wojtekce Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Jak tam jutro obecność ? powinienem być
godzic Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Ja będę, i wezmę w końcu aparat proton weźmiesz kabel ? czy przywieść swój ? ( oczywiście działający, bo ten co miałem ostatnio się okazało że on jest do aut powyżej 2004 r )
moicz Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Jak tam jutro obecność ? ja wkońcu mogę być pytanie ma być umyte czy brudne ? jak będzie sesja to może lepiej umyć , godzic na pewno bierzesz aparat ??
Wihajster Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Jak tam jutro obecność ? ja wkońcu mogę być pytanie ma być umyte czy brudne ? jak będzie sesja to może lepiej umyć , godzic na pewno bierzesz aparat ?? wystarczy jak ogolisz pyszczysko
moicz Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 :> Jak tam jutro obecność ? ja wkońcu mogę być pytanie ma być umyte czy brudne ? jak będzie sesja to może lepiej umyć , godzic na pewno bierzesz aparat ?? wystarczy jak ogolisz pyszczysko niech tak będzie szefie
Rekomendowane odpowiedzi