Maniek Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Siema, mozliwe ze w polowie pazdziernika bede w BB na szkoleniu to bym wpadl do Was na spota przyjmiecie? przywitamy Cię chlebem i solą hmm a ja Cie Yurinka witałem na ogólnopolskim [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 16:50_________________________________________________ Siema, mozliwe ze w polowie pazdziernika bede w BB na szkoleniu to bym wpadl do Was na spota przyjmiecie? dzisiaj na spocie omówimy sprawe i sie zastanowimy czekam z niecierpliwoscia na wyniki rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 ja dopiero z worku wrocilem ;/ padam z nog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 widziałem Cie dzisiaj na s1 w pszczynie w okolicach 12:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 sieman nie mnie tylko moja zone widziales ale auto bo chyba kierowcy nie dojrzales ja bylem w pracy A tak pozatym Panowie Prosze o pomoc http://www.a4-klub.pl/smf/silniki_benzynowe/b5_aeb_nowa_turbinasilnik_wyremontowany_a_kopci-t94455.0.html;new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 no auto widziałem. Jechałem z przeciwka.[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 19:34_________________________________________________ktos chyba szukal http://allegro.pl/item737456596_audi_a4_a6_q7_kierownica_skora_lopatki_s_line.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 dziekuje za super spocika i frekwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 dopiero dotarłem do domu ;/ jak tam było dużo ludzi grillowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 dopiero dotarłem do domu ;/ jak tam było dużo ludzi grillowanie jeśli się nie mylę to 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Panowie jak ktos chce to mam do sprzedania nowe klocki do A4 b6 firmy TRW ktos zainteresowany??[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 20:58_________________________________________________Przedni komplet oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 była nawet sesja zdjęciowa [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 21:05_________________________________________________ Panowie jak ktos chce to mam do sprzedania nowe klocki do A4 b6 firmy TRW ktos zainteresowany??[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 20:58_________________________________________________Przedni komplet oczywiscie dokładniej prosze :gwizdanie: jaki silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 A4 2.5TDI klocki maja symbol GBD1488 wygladaje tak jak te http://moto.allegro.pl/item736592562_trw_klocki_vw_passat_audi_a4_przod.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 na razie jedna, może jedyna ale myślę ze wam się spodoba spocik za***isty ... tylko jak się dowiedziałem ile do roboty to hehe ale pomału i do celu a będzie dobrze. link do większej fotki: http://www.parodiapanstwa.info/spotybielsko.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Spoko zdjatko , dobrze że tego poloneza nie widać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 hdzieten polonez do drifru:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Siemano Spocik bardzo udany, jak zwykle zresztą. :> Fotka widzę, że ładnie wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 k..... co za dzień, jechałem przed chwilą swoim starym autem i na światłach mi linka od sprzęgła poszła... przyjechała siostra a4 mnie z holować, patrze pod domem a w a4 wąż od wody poszedł .... i w taki właśnie o to sposób nie mam czym jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 k..... co za dzień, jechałem przed chwilą swoim starym autem i na światłach mi linka od sprzęgła poszła... przyjechała siostra a4 mnie z holować, patrze pod domem a w a4 wąż od wody poszedł .... i w taki właśnie o to sposób nie mam czym jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ;( śmiej się śmiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ;( śmiej się śmiej jak pech to pech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Można sie tylko cieszyć, że się wysrało tutaj a nie 400km od domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi