xandmar Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 a powiedzcie mi znalazł ktos te flagi co szukam albo wie ktos cos nowego??w tym temacie oczywiscie jak wyzdrowieje to podjadę Ci się zapytać, daj propozycję w wątku odnośnie gadgetów ale nie wiem czy to przejdzie i idź spać bo późno już :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 ja szedlem spac bo mi literki wirowaly:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rk Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 co do tego spotkania 4.10.2008 lepszy miejsce bedzie przy A4 czyli 3 stawy?? I krakow i Bielsko ma blizej i prosciej tez KATOWICE grin:D Ekpia Murzyna i Kezora wstepnie sie pisze unas na gliwcach ekpia tez sie szykuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam, co ze spotem we środe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam wydaje mi się że chyba bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 no bez zmian ja powinienem byc na 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Ja też będę na 90 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 yo ja na 89,99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam, co ze spotem we środe?? co za pytanie? :gwizdanie:no mnie raczej nie będzie bo jestem jeszcze chory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 xandmar gdzie się tak załatwiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 a szkoda gadać zawaliłem sie grypą po weselu chyba za często na fajkę wychodziłem w krótkim rękawku a piździło jak diabli i w dodatku załapałem półpaśca-nie życzę nikomu ból jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam, co ze spotem we środe?? Też pytanie ... spot jak zwykle Nie wiem tylko czy się wypogodzi, więc ewentualnie się pod CH Sarni Stok przeniesiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam, co ze spotem we środe?? Też pytanie ... spot jak zwykle Nie wiem tylko czy się wypogodzi, więc ewentualnie się pod CH Sarni Stok przeniesiemy. też myślałem o tym pogoda będzie coraz gorsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 no nie gadaj to jaka ma byc snieg ma padac czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 śnieżyce i trąby :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 no mnie raczej nie będzie bo jestem jeszcze chory :wallbash nie przejmuj ja tez jestem chory przez ta J***ą pogode i chyba nie przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Panowie to jak z tą środą będzie ktoś ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ja będe tylko napiszcie dzisiaj gdzie czy w sarnim stoku czy auchanie,jutro podobno ma być pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Myślę, że zdecydujemy ostatecznie jutro jak zobaczymy pogodę, ale wydaje mi się, że raczej się nie poprawi specjalnie. Dlatego też skłaniałbym się ku wersji z parkingiem pod CH Sarni Stok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 no ja też jestem za tym,tylko która alejka?[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 11:50_________________________________________________xandmarku a Ty zdrowiej szybko,dużo ZDROWIA CI Życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi