proton2 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam w ten piękny dzionek Pierwszy etap Bose wyrezany Tylko piny nie bardzo chcą siedzieć, że o niemożliwości zapięcia ich blokady nie wspomnę Gra nawet ładnie, ale trochę pogłos jest, bo połowy wnetrza brakuje. Maciek, bez tej wyciągarki do pinów to by była masakra. Musiałem też skoczyć po zaciskarkę do pinów, bo lutowaniem i kombinerkami marnie to szło. Idę się bawić dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam w ten piękny dzionek Pierwszy etap Bose wyrezany Tylko piny nie bardzo chcą siedzieć, że o niemożliwości zapięcia ich blokady nie wspomnę Gra nawet ładnie, ale trochę pogłos jest, bo połowy wnetrza brakuje. Maciek, bez tej wyciągarki do pinów to by była masakra. Musiałem też skoczyć po zaciskarkę do pinów, bo lutowaniem i kombinerkami marnie to szło. Idę się bawić dalej bo Ty nie jesteś hardcorem... my to robiliśmy kombinerkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam w ten piękny dzionek Pierwszy etap Bose wyrezany Tylko piny nie bardzo chcą siedzieć, że o niemożliwości zapięcia ich blokady nie wspomnę Gra nawet ładnie, ale trochę pogłos jest, bo połowy wnetrza brakuje. Maciek, bez tej wyciągarki do pinów to by była masakra. Musiałem też skoczyć po zaciskarkę do pinów, bo lutowaniem i kombinerkami marnie to szło. Idę się bawić dalej bo Ty nie jesteś hardcorem... my to robiliśmy kombinerkami Wy nie jesteście hardcorzy....tylko masohisci :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam w ten piękny dzionek Pierwszy etap Bose wyrezany Tylko piny nie bardzo chcą siedzieć, że o niemożliwości zapięcia ich blokady nie wspomnę Gra nawet ładnie, ale trochę pogłos jest, bo połowy wnetrza brakuje. Maciek, bez tej wyciągarki do pinów to by była masakra. Musiałem też skoczyć po zaciskarkę do pinów, bo lutowaniem i kombinerkami marnie to szło. Idę się bawić dalej bo Ty nie jesteś hardcorem... my to robiliśmy kombinerkami ile macie certyfikatów ? heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 No kable prawie wszystkie przeciągnięte Autko kompletnie rozebrane. Przynajmniej poprawię sobie to co spieprzyłem przy montażu navi Jutro ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 siemanko Panowie .... wkoncu mam sprawnego kompa ... co tam slychac ciekawego ?? ja jutro jade na sammer cars party do katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 No pogoda zapowiada się dobrze, więc pewnie bedzie udana impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Boniu, o której jedziesz? [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 22:48_________________________________________________Bo ja będę koło 13-tej dopiero, a chłopaki z A4-klubu będą się ustawiać gdzieś w Kato już koło 10-tej rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 No kable prawie wszystkie przeciągnięte Autko kompletnie rozebrane. Przynajmniej poprawię sobie to co spieprzyłem przy montażu navi Jutro ciąg dalszy No to fajnie. Ćwicz Sławuś, ćwicz, to mi potem pociągniesz nowe sygnały w kablache ekranowanych... :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Ciekawe właśnie z tym ekranem. Oryginalna wiązka nie ma ekranu i nic nie piszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ma ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Hmmm... nie widziałem żadnego ekranu, ale też nie rozpruwałem całej wiązki. Masa idzie zwykłym kablem (dwa brązowe) z tego co widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 też nie widziałem ekranu, ale Maciek twierdził że wg. Elsy jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Boniu, o której jedziesz? [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 22:48_________________________________________________Bo ja będę koło 13-tej dopiero, a chłopaki z A4-klubu będą się ustawiać gdzieś w Kato już koło 10-tej rano. ja wyjezdzam z moja grupa z piasku o 9.40 w kat gdzies bede o 10 my mamy miejsce zarezerwowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Panowie jak ktośma czas to niech wpada disiaj na 13 do Sanktuarium Maryjnego "Na górce" w Szczyrku. O godzinie 13. Maciuś bierze ślub... ... biedaczek :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Panowie jak ktoś ma czas to niech wpada disiaj na 13 do Sanktuarium Maryjnego "Na górce" w Szczyrku. O godzinie 13. Maciuś bierze ślub... ... biedaczek :> :> :> czyli ci...zakładają mu GPS?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 dokładnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Panowie jak ktośma czas to niech wpada disiaj na 13 do Sanktuarium Maryjnego "Na górce" w Szczyrku. O godzinie 13. Maciuś bierze ślub... ... biedaczek :> :> :> Cholera ja do 14 w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 mk4 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 hehe teraz to trzeba mu dobrze życzyć może będzie ? hehe ... ja dzisiaj już n75 zamówiłem więc w tym tyg furka będzie smigać jak trza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi