szaman83 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 ja postaram sie pojawiać mam nadzieje że pogoda dopisze i was jakoś pod oszołomem znajde :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 no ja też może sie spóźnie ale napewno dojadę [br]Dopisany: 01 Październik 2008, 17:22_________________________________________________Sławek (proton)nie zapomnisz o VAG dla mnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 to kto bedzie na czas ja bede punkt 19 heh chyba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 A u mnie lipa.Porozbierałem auto i już trzeci dzień stoi na klockach.Postanowiłem sam wymienić tą gumę na przegubie i nie potrafie przegubu zdjąć.f*ck!!!! Mechanicy mówią żeby: - dobrze szarpnąć- nie pomaga, - wkręcić srubę tą od piasty i ona zrzuci przegub- nie pomaga, - jeden powiedział żebym pierd..... młotkiem i musi zejść-więc pier.... młotkiem na tyle mocno co potrafiłem przy takim ustawieniu auta ale też nie pomogło Jutro wpadnie mechanik do mnie wiec zobaczy oco biega. Tylko nie piszcie mi o jakimś pierscieniu zabezpieczającym segera bo szukałem ale nie ma. Mam nadzieje,że dam rade zrobić auto do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 A u mnie lipa.Porozbierałem auto i już trzeci dzień stoi na klockach.Postanowiłem sam wymienić tą gumę na przegubie i nie potrafie przegubu zdjąć.f*ck!!!! Mechanicy mówią żeby: - dobrze szarpnąć- nie pomaga, - wkręcić srubę tą od piasty i ona zrzuci przegub- nie pomaga, - jeden powiedział żebym pierd..... młotkiem i musi zejść-więc pier.... młotkiem na tyle mocno co potrafiłem przy takim ustawieniu auta ale też nie pomogło Jutro wpadnie mechanik do mnie wiec zobaczy oco biega. Tylko nie piszcie mi o jakimś pierscieniu zabezpieczającym segera bo szukałem ale nie ma. Mam nadzieje,że dam rade zrobić auto do soboty pierscienia segera nie znajdziesz bo on jest umieszczony na koncu wieloklina jest to seger rozprężny zdarza się czasem że trzeba naprawde mocno pier......... żeby przegub zeskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 hehe ach igor igor a mowilem zze mechanik trzeba im tez dac zarobic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Miło było na spociku. Dzięki za miłe spotkanko Xandmar, gdzie się podziewasz bracie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Dzięki Proton za program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaman83 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 dzięki za spotkanie dobrze ze sie pojawilem przynajmniej wiem teraz o której jedziemy na katowice:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rk Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 dzięki za spotkanie dobrze ze sie pojawilem przynajmniej wiem teraz o której jedziemy na katowice:) Pozdrawiam widze ze ekpia z bielska i okolic tez bedzie :) cieszy mnie to bardzo my z gliwic bedizemy jechac na jakies 6 7 autek + plus A4clube i jeszcze ekia z A3 + A6 :) pare autek jak beda jakies pytania to napiszcie na pri. to podom nr. komorki do mnie . Dzisiaj jade jeszcze na zlocika do A4clubu i ustale co mam ustalic w piatek bede u siebie na spocie w gliwicach wiec tez im przekaze info a w sobote widzimy sie wszytscy [br]Dopisany: 02 Październik 2008, 15:24_________________________________________________ zlocik w sobote start o godz. 14 bedzie A4club + A4klub z gliwic i okolic + A6 + i wy bielsko i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Jakto o 14.00 ? Miało być o 16.00. Ja raczej wcześniej niż na 16 nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 już na forum gliwickim im napisałem że nie bedziemy wczesniej niż o 16-tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Kurcze, zapowiada się fatalna pogoda na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Kurcze, zapowiada się fatalna pogoda na jutro trudno parasole trza zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 a bedzie tam ktos wogole jutro zeby nie bylo ze my tam pojedziemy a nikogo nie bedzie juz o 16-00 ja bede koloo 15 proton na stacji przy wylocie z b-b[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 18:16_________________________________________________bo cos sie mi to nie widzi ze beda na nas czekac 2 godziny i jeszcze jak bedzie tak lalo to nie wiem czy sobie nie odpuszcze:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rk Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 a bedzie tam ktos wogole jutro zeby nie bylo ze my tam pojedziemy a nikogo nie bedzie juz o 16-00 ja bede koloo 15 proton na stacji przy wylocie z b-b[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 18:16_________________________________________________bo cos sie mi to nie widzi ze beda na nas czekac 2 godziny i jeszcze jak bedzie tak lalo to nie wiem czy sobie nie odpuszcze:/ obok jest podziemy parking pod realem wiec napewno tam bedziemy a do 16 to czas zleci tak szybko ze nawet nie zauwazym a wy juz bedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 wątpie że ktoś się zmyje do 16.00 - przy sobocie to do 19 zleci jak nic - napewno tam będzie ( mam nadzieje niemała ekipa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rk Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 wątpie że ktoś się zmyje do 16.00 - przy sobocie to do 19 zleci jak nic - napewno tam będzie ( mam nadzieje niemała ekipa ) Miron jak zawsze dobrze mowi :) Miron o ktorej jutro jedziesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 naprawa przegubu zakończyła sie u mechanika trudno - szkoda bo miałem nadzieje ze czegos sie naucze i druga strone tez dam rade zrobic sam ale ważne ze auto gotowe do spotu Dawid o 15 lecicie z B-B.Zaczekajcie na mój tel. moze sie wyrobie. O 14:30 dopiero z roboty jestem wiec jeszcze jakies 30 min do Pszczyny mi zejdzie.Byłbym akurat A jak nie to sam dojade:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 będziemy w pszczynie na mac donaldzie 0 15.20 wyrobisz???[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 20:14_________________________________________________igor napisz mi na pw twój tel kom zadzwonie przed startem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi