siemian Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 tiaaa... piwo w pracy... nie da rady. Po pracy wezme dawke uderzeniową i do spania :> :> :> A na spocie mnie nie będzie bo musiałbym stawiać flaszke
Wihajster Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ja sie strasznie chu_jowo czuje... Chyba mnie bierze jakieś przeziębienie... ale szkoda,że cie we środę nie będzie ale kolega aspiryna, gripex gorące piwo z miodem i okład z młodej piersi [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 08:42_________________________________________________ tiaaa... piwo w pracy... nie da rady. Po pracy wezme dawke uderzeniową i do spania :> :> :> A na spocie mnie nie będzie bo musiałbym stawiać flaszke nie wkurwiaj mnie
siemian Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 nie denerwuj się Piotruś. Jak mnie przez tydzień nie zobaczysz to naprawde się nic nie stanie... Wiem że płaczesz po nocach i odliczasz w kalendarzu czas od spotkania do spotkania ze mną. Ale nie martw się za tydzień będe, to będziesz mógł sobie ze mną porozmawiać :decayed:
Wihajster Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 nie denerwuj się Piotruś. Jak mnie przez tydzień nie zobaczysz to naprawde się nic nie stanie... Wiem że płaczesz po nocach i odliczasz w kalendarzu czas od spotkania do spotkania ze mną. Ale nie martw się za tydzień będe, to będziesz mógł sobie ze mną porozmawiać :decayed: powiem jak ty...sppierdalaj
siemian Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 nie denerwuj się Piotruś. Jak mnie przez tydzień nie zobaczysz to naprawde się nic nie stanie... Wiem że płaczesz po nocach i odliczasz w kalendarzu czas od spotkania do spotkania ze mną. Ale nie martw się za tydzień będe, to będziesz mógł sobie ze mną porozmawiać :decayed: powiem jak ty...sppierdalaj Biedaczysko... Chyba się załamał tym że mnie nie będzie... :gwizdanie:
mk4 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ja sie strasznie chu_jowo czuje... Chyba mnie bierze jakieś przeziębienie... ale szkoda,że cie we środę nie będzie ale kolega aspiryna, gripex gorące piwo z miodem i okład z młodej piersi [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 08:42_________________________________________________ tiaaa... piwo w pracy... nie da rady. Po pracy wezme dawke uderzeniową i do spania :> :> :> A na spocie mnie nie będzie bo musiałbym stawiać flaszke nie wkurwiaj mnie żeby nie liczył na okład od Ciebie
piter220v Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 widze ze sie tu ustawiacie na male okladanko z penisow ))) czolem wszyscy
siemian Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 widze ze sie tu ustawiacie na male okladanko z penisow ))) czolem wszyscy luuuubisz to suko
mk4 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 widze ze sie tu ustawiacie na male okladanko z penisow ))) czolem wszyscy luuuubisz to suko siemian co nam jutro dajesz na swoje urodziny
siemian Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 ciiii.... o Ty mendo[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 09:14_________________________________________________ :bicz: :bicz3: :bicz3:
Wihajster Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 widze ze sie tu ustawiacie na male okladanko z penisow ))) czolem wszyscy luuuubisz to suko siemian co nam jutro dajesz na swoje urodziny najlepszym prezentem będzie jak nie przyjedzie na spota
siemian Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 widze ze sie tu ustawiacie na male okladanko z penisow ))) czolem wszyscy luuuubisz to suko siemian co nam jutro dajesz na swoje urodziny najlepszym prezentem będzie jak nie przyjedzie na spota oki :>
mk4 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 niech przyjedzie od każdego dostanie łomot za cały rok
piter220v Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 luuuubisz to suko mowi sie ... lubisz to kur.wo
Wihajster Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 luuuubisz to suko mowi sie ... lubisz to kur.wo widzę,że macie udane pożycie z żoną
piter220v Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 mowi sie ... lubisz to kur.wo widzę,że macie udane pożycie z żoną hehe a jak !!! trzeba jasno i wyraznie mowic w lozku o swoich fantazjach i pragnieniach ))) ... hyhyhy :polew:
miron78 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 wszystkim ma ktoś z WAs może fotke tego miejsca gdzie sie spotykacie ( tej altany dokładnie ) a może ta altana ma swoja strone internetową
slodki79 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 mowi sie ... lubisz to kur.wo widzę,że macie udane pożycie z żoną hehe a jak !!! trzeba jasno i wyraznie mowic w lozku o swoich fantazjach i pragnieniach ))) ... hyhyhy :polew: hihihihi
siemian Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 a co chcesz w Knurowie przyszpanować że kupiłeś sobie rezydencje w górach?
Rekomendowane odpowiedzi