Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to co w środę sesja zdjęciowa ? :kox:

przy golonce?? :mysli::naughty:
  • Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to co w środę sesja zdjęciowa ? :kox:

kurwamac akurat zmienilem opony ...

czyli bedziesz wyglądał tak samo h*jowo jak Siemian :kox:
Opublikowano

wsumie te zdjecia z poprzednich spotow mozna wykorzystac przeciez jakby co ... [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 16:02_________________________________________________

ja ci kurwamac dam porownywac moje cacko do tego zlomu ... przeciez to sie w glowie nie miesci jak mogles tak pomyslec :rant: :rant: :ranting1: :sex::sexinbed::takiego::vava::lol1:

Opublikowano

wsumie te zdjecia z poprzednich spotow mozna wykorzystac przeciez jakby co ... [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 16:02_________________________________________________

ja ci kurwamac dam porownywac moje cacko do tego zlomu ... przeciez to sie w glowie nie miesci jak mogles tak pomyslec :rant: :rant: :ranting1: :sex::sexinbed::takiego::vava::lol1:

spokojnie...wiem,że Siemiana nikt nie przebije :naughty::decayed:
Opublikowano

spokojnie...wiem,że Siemiana nikt nie przebije :naughty::decayed:

Ale wy mi zazdrościcie... :decayed:

Opublikowano

Witka :hi:

Miron altane będziesz stawiać :naughty: mam kumpla co altany sprzedaje, jakbyś chciał namiary :decayed:

Opublikowano

Z tym zapałem do zdjęć, to tak jak z tym paintballem... :tongue4:

Opublikowano

chcą kopiować od nas :D miejscówkę :D.. ale góry to już jako makieta raczej :D

Opublikowano

co ty to jadasz :D......

wole nie wiedzieć :polew:

Opublikowano

Nie śmiej się z niego może po prostu jak robił zdjęcie to to się jeszcze trochę ruszało :decayed:

Opublikowano

Nie śmiej się z niego może po prostu jak robił zdjęcie to to się jeszcze trochę ruszało :decayed:

wole nie uruchamiać wyobraźni ani snuć domysłów ... ale życzę smacznego :slina::polew: :polew:

Opublikowano

Proton dzięki za pomoc przy kompie :notworthy: wszystko gra jak się należy :th:

Opublikowano

No problemo :>

Opublikowano

CHOOOPOOOKI... Ma ktoś patent na zardzewiałe od nowości śrubki trzymające ramkę rejestracji w klapie bagażnika?! ;( :wallbash::rant:

Opublikowano

Kobiecina na 18 piętrze wieżowca trzepie dywan, nagle wiatr zawiał i wyleciała. Leci sobie i tak myśli jaka to głupia była i że szkoda przez taką głupotę umierać. Nagle wpadła w ręce facetowi z 14 piętra:

- Ssiesz? - pyta facet

- Nie! - odparła oburzona.

Facet puścił ją wolno. Leci i znowu myśli o swojej głupocie. Zatrzymała się w ramionach gościa z 12 pietra:

- pier**lisz się? - pyta gościu.

- Nie! - wrzeszczy oburzona.

I znowu facet puścił ją wolno. Lecąc zaczęła się głośno modlić i prosić o kolejną szansę. I bum! Wylądowała w rękach faceta z 8 piętra. Nauczona wcześniejszymi przypadkami wrzasnęła:

- pier**lę się i będę ssać!

- Dziwka! - wrzasnął facet i puścił ją wolno.

Opublikowano

CHOOOPOOOKI... Ma ktoś patent na zardzewiałe od nowości śrubki trzymające ramkę rejestracji w klapie bagażnika?! ;( :wallbash::rant:

Wiertło i rozwiercenie tak żeby łepek odpadł. Potem zdjęcie ramki i odkręcenie kombinerkami za to co zostało. Wcześniej trzeba dobrze jakimś środkiem penetrującym potraktować

Ja tak u siebie robiłem zarowno w starej ramce od rejestracji jak i w lampkach od podświetlenia rejestracji i poszło w miarę bezproblemowo.

Opublikowano

Będę musiał spróbować rozwiercić... :blink: