Wihajster Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 to co w środę sesja zdjęciowa ? przy golonce??
piter220v Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 to co w środę sesja zdjęciowa ? kurwamac akurat zmienilem opony ...
Wihajster Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 to co w środę sesja zdjęciowa ? kurwamac akurat zmienilem opony ... czyli bedziesz wyglądał tak samo h*jowo jak Siemian
piter220v Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 wsumie te zdjecia z poprzednich spotow mozna wykorzystac przeciez jakby co ... [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 16:02_________________________________________________ czyli bedziesz wyglądał tak samo h*jowo jak Siemian ja ci kurwamac dam porownywac moje cacko do tego zlomu ... przeciez to sie w glowie nie miesci jak mogles tak pomyslec :rant: :ranting1:
Wihajster Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 wsumie te zdjecia z poprzednich spotow mozna wykorzystac przeciez jakby co ... [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 16:02_________________________________________________ czyli bedziesz wyglądał tak samo h*jowo jak Siemian ja ci kurwamac dam porownywac moje cacko do tego zlomu ... przeciez to sie w glowie nie miesci jak mogles tak pomyslec :rant: :ranting1: spokojnie...wiem,że Siemiana nikt nie przebije
siemian Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 wsumie te zdjecia z poprzednich spotow mozna wykorzystac przeciez jakby co ... [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 16:02_________________________________________________ czyli bedziesz wyglądał tak samo h*jowo jak Siemian ja ci kurwamac dam porownywac moje cacko do tego zlomu ... przeciez to sie w glowie nie miesci jak mogles tak pomyslec :rant: :ranting1: spokojnie...wiem,że Siemiana nikt nie przebije Ale wy mi zazdrościcie...
H4mm3R Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Witka Miron altane będziesz stawiać mam kumpla co altany sprzedaje, jakbyś chciał namiary
bakuś Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Z tym zapałem do zdjęć, to tak jak z tym paintballem...
DAWIDBORI Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 --------------> chwile mnie nei bylo a tu strona za strona
mk4 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 chcą kopiować od nas miejscówkę .. ale góry to już jako makieta raczej
MARiOLiNi Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Nie mogę się powstrzymać... ...to moja dzisiejsza kolacja :>
mk4 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 co ty to jadasz ...... wole nie wiedzieć
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 co ty to jadasz ...... wole nie wiedzieć Nie śmiej się z niego może po prostu jak robił zdjęcie to to się jeszcze trochę ruszało
mk4 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 co ty to jadasz ...... wole nie wiedzieć Nie śmiej się z niego może po prostu jak robił zdjęcie to to się jeszcze trochę ruszało wole nie uruchamiać wyobraźni ani snuć domysłów ... ale życzę smacznego :polew:
wojtekce Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Proton dzięki za pomoc przy kompie wszystko gra jak się należy :th:
bakuś Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 CHOOOPOOOKI... Ma ktoś patent na zardzewiałe od nowości śrubki trzymające ramkę rejestracji w klapie bagażnika?! ;(
siemian Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Kobiecina na 18 piętrze wieżowca trzepie dywan, nagle wiatr zawiał i wyleciała. Leci sobie i tak myśli jaka to głupia była i że szkoda przez taką głupotę umierać. Nagle wpadła w ręce facetowi z 14 piętra: - Ssiesz? - pyta facet - Nie! - odparła oburzona. Facet puścił ją wolno. Leci i znowu myśli o swojej głupocie. Zatrzymała się w ramionach gościa z 12 pietra: - pier**lisz się? - pyta gościu. - Nie! - wrzeszczy oburzona. I znowu facet puścił ją wolno. Lecąc zaczęła się głośno modlić i prosić o kolejną szansę. I bum! Wylądowała w rękach faceta z 8 piętra. Nauczona wcześniejszymi przypadkami wrzasnęła: - pier**lę się i będę ssać! - Dziwka! - wrzasnął facet i puścił ją wolno.
proton2 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 CHOOOPOOOKI... Ma ktoś patent na zardzewiałe od nowości śrubki trzymające ramkę rejestracji w klapie bagażnika?! ;( Wiertło i rozwiercenie tak żeby łepek odpadł. Potem zdjęcie ramki i odkręcenie kombinerkami za to co zostało. Wcześniej trzeba dobrze jakimś środkiem penetrującym potraktować Ja tak u siebie robiłem zarowno w starej ramce od rejestracji jak i w lampkach od podświetlenia rejestracji i poszło w miarę bezproblemowo.
bakuś Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Będę musiał spróbować rozwiercić...
Rekomendowane odpowiedzi