Wihajster Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Siemian umyj sobie auto bo ciężko Cię poznać. Siamian to kiedy pijemy za toje zdrowie?... starzejesz się kolego jutro? w sumie wystarczy jak opłaci nam żarełko a flaszke my mu postawimy
slodki79 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 o co chodzi z tym deklarowaniem??? Jak coś to ja biore szaszłyk. Poza tym gdzie jutro i kogo mam pytać jak tam dojechać... najpóźniej 18-ta na Shelu przy Mc donalds w Jasienicy Dobra 'Prezes' nie ma sprawy.Znając życie to będę nawet wcześniej. Chyba że pojadę za kimś kto będzie śmigać z Bielska...
mk4 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Siemian umyj sobie auto bo ciężko Cię poznać. Siamian to kiedy pijemy za toje zdrowie?... starzejesz się kolego jutro? w sumie wystarczy jak opłaci nam żarełko a flaszke my mu postawimy wystarczy chyba, że będzie miał gości
bakuś Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 'Poblem' mam, jak to mój synek mówi. A Wy się znacie więc liczę na pomoc... Wywaliłem z bagażnika takie cosik: http://img687.imageshack.us/gal.php?g=img5115k.jpg Po wyciągnięciu przestały grać tylne głośniki. Chciałbym wymienić to na coś odrobinę lepiej grającego. Tak samo jak głośniki w drzwiach na 16-tki hertza. I teraz pytanie: kupić cosik takiego - http://www.allegro.pl/item800569253_audi_a4_s4_kombi_04_08_subwoofer_wzmacniacz_bose.html i czy będzie to dobrze grało z resztą, pasowało itd czy kombinować z czymś nieoryginalnym? Nie chcę wykorzystywać przestrzeni bagaznika tylko i wyłącznie wnękę, w której umieszczony był oryginalny sub. Będę ogromnie dźwięczny za pomoc, bo nie jestem w tych tematach za bardzo rozeznany.
Wihajster Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Siemian umyj sobie auto bo ciężko Cię poznać. Siamian to kiedy pijemy za toje zdrowie?... starzejesz się kolego jutro? w sumie wystarczy jak opłaci nam żarełko a flaszke my mu postawimy wystarczy chyba, że będzie miał gości słusznie
proton2 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 'Poblem' mam, jak to mój synek mówi. A Wy się znacie więc liczę na pomoc... Wywaliłem z bagażnika takie cosik: http://img687.imageshack.us/gal.php?g=img5115k.jpg Po wyciągnięciu przestały grać tylne głośniki. Chciałbym wymienić to na coś odrobinę lepiej grającego. Tak samo jak głośniki w drzwiach na 16-tki hertza. I teraz pytanie: kupić cosik takiego - http://www.allegro.pl/item800569253_audi_a4_s4_kombi_04_08_subwoofer_wzmacniacz_bose.html i czy będzie to dobrze grało z resztą, pasowało itd czy kombinować z czymś nieoryginalnym? Nie chcę wykorzystywać przestrzeni bagaznika tylko i wyłącznie wnękę, w której umieszczony był oryginalny sub. Będę ogromnie dźwięczny za pomoc, bo nie jestem w tych tematach za bardzo rozeznany. Ten wzmacniacz z tubą jest do B6/B7. Swoją drogą niezła cena Coś mi sie obiło, że w B5 przekładka na Bose nie jest taką prostą sprawą jak w B6 i B7.
mk4 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Co robić w takim razie? ;( pojawiaja sie czasem do twojego tez bose trzeba by poszukac
bakuś Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 A co z zabudową tej wnęki nieoryginalnym sprzętem?
mk4 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 A co z zabudową tej wnęki nieoryginalnym sprzętem? wszystko zależy co chcesz osiągnąć... na ori czy na innym.... wszystko się da zrobić ... tyle, że już warto podłączać wszystkie głośniki pod wzmacniacz i przód i tył
bakuś Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 No dokładnie, bo wychodzi na to, że mam tylko przez ten sub tylne głośniki. Tylko, że w tym subie nie ma wzmacniacza?!
mk4 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 No dokładnie, bo wychodzi na to, że mam tylko przez ten sub tylne głośniki. Tylko, że w tym subie nie ma wzmacniacza?! może być w innym miejscu niż w bb6/b7... zobacze poznije w elsie gdzie to lezy
siemian Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Siemian umyj sobie auto bo ciężko Cię poznać. widziałeś mnie?
piter220v Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 widziałeś mnie? ta widzielismy cie jak kupowales drewno na jutro ....
boniu Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Ale dzis popisaliscie...baq a moze sobie zrobisz tak jak ja mam??
bakuś Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Myślałem nad tym, ale jednak ważne jest dla mnie posiadać koło zapasowe. A nie chcę zawalać nim bagażnika.
Wihajster Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Myślałem nad tym, ale jednak ważne jest dla mnie posiadać koło zapasowe. A nie chcę zawalać nim bagażnika. zawsze możesz mieć takowe koło w sprayu
Rekomendowane odpowiedzi