MINIO Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Dzięki Wojtek za info.[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 09:38_________________________________________________Jak panowie z jutrem? Chybie czy jakaś inna miejscówka?
wojtekce Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 siemian wyobraź se co ty masz :polew:
Wihajster Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 siemian wyobraź se co ty masz :polew: a ja się dziwiłem jak jechałem jego autem co tam tak wali
wojtekce Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 mechanik rękę stracił przy montażu i została w oponie
piter220v Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 elo dzieki maciek za linke .. kiera kupiona a z tymi oponami masakra hyhyhy dobre dobre
mk4 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 elo dzieki maciek za linke .. kiera kupiona a z tymi oponami masakra hyhyhy dobre dobre kiera fajna z nowego modelu już z srebrna multi (też bym takie srebrne chciał ) a poduchę ? tez dokupiłeś ? masz tempomat? jak nie to musisz pamiętać, żeby kupić moduł łącznie z taśma!! bo to ważne bo te kiery z multi maja inna tasmę (więcej pinów)
piter220v Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 elo dzieki maciek za linke .. kiera kupiona a z tymi oponami masakra hyhyhy dobre dobre kiera fajna z nowego modelu już z srebrna multi (też bym takie srebrne chciał ) a poduchę ? tez dokupiłeś ? masz tempomat? jak nie to musisz pamiętać, żeby kupić moduł łącznie z taśma!! bo to ważne bo te kiery z multi maja inna tasmę (więcej pinów) poduchy szukam ... bo oni nie maja .. a co do tempomatu to tez musze dopupic .. masz moze numer tego tempomatu ?
siemian Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 f*ck kupiłeś kiere z multi od a4 b8? No to mam dla Ciebie niedobrą informacje. Prawdopodobnie nie będzie Ci działala multifunkcja. Wiem że jest z tym kłopot bo przyciski z b8 mają inne podłączenie i więcej pinów... Mimo że na pierwszy rzut oka wyglada to tak samo. Chyba Muskel wymianiał własnie kiere na taka z b8 i okazalo sie ze multifunkcja ma inne podlaczenie i musial przekładać "bebechy" ze starej kiery z b7...
mk4 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 f*ck kupiłeś kiere z multi od a4 b8? No to mam dla Ciebie niedobrą informacje. Prawdopodobnie nie będzie Ci działala multifunkcja. Wiem że jest z tym kłopot bo przyciski z b8 mają inne podłączenie i więcej pinów... Mimo że na pierwszy rzut oka wyglada to tak samo. Chyba Muskel wymianiał własnie kiere na taka z b8 i okazalo sie ze multifunkcja ma inne podlaczenie i musial przekładać "bebechy" ze starej kiery z b7... wo kurde ;/ no to lipa a ktoś pisał, że podmaniał ale nie dam głowy sobie urwać ;/.... co do tempomatu musisz szukać całego modułu z manetkami bo twoj w 99% nie łyka tego..
piter220v Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 f*ck kupiłeś kiere z multi od a4 b8? No to mam dla Ciebie niedobrą informacje. Prawdopodobnie nie będzie Ci działala multifunkcja. Wiem że jest z tym kłopot bo przyciski z b8 mają inne podłączenie i więcej pinów... Mimo że na pierwszy rzut oka wyglada to tak samo. Chyba Muskel wymianiał własnie kiere na taka z b8 i okazalo sie ze multifunkcja ma inne podlaczenie i musial przekładać "bebechy" ze starej kiery z b7... mowisz? .. dowiedz sie jak dasz rade jakos szybko to anuluje wysylke ...
mk4 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 f*ck kupiłeś kiere z multi od a4 b8? No to mam dla Ciebie niedobrą informacje. Prawdopodobnie nie będzie Ci działala multifunkcja. Wiem że jest z tym kłopot bo przyciski z b8 mają inne podłączenie i więcej pinów... Mimo że na pierwszy rzut oka wyglada to tak samo. Chyba Muskel wymianiał własnie kiere na taka z b8 i okazalo sie ze multifunkcja ma inne podlaczenie i musial przekładać "bebechy" ze starej kiery z b7... mowisz? .. dowiedz sie jak dasz rade jakos szybko to anuluje wysylke ... etka waktycznie wkazuje inne numery czesci ;/ wiec jak możesz anuluj w takim razie trzeba szukac od b7 a ta miala ladny stan Siemian dowiedz się jak możesz szybko bo temat mnie też ciekawi to toby była chyba dobra http://allegro.pl/item792222114_audi_a3_a4_a6_kierownica_s_line.html
piter220v Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 anulowane troche sie gosciu zmieszal .. powiedzialem ze pokryje koszty ewentualne i tyle no
mk4 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 anulowane troche sie gosciu zmieszal .. powiedzialem ze pokryje koszty ewentualne i tyle no wiesz co moze kupić lepiej komplet poduche i kierownice i bbedzie po kłopocie
piter220v Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 anulowane troche sie gosciu zmieszal .. powiedzialem ze pokryje koszty ewentualne i tyle no wiesz co moze kupić lepiej komplet poduche i kierownice i bbedzie po kłopocie o szary komplet ciezko troche .. ale szukam ..
proton2 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Żyjecie tu ? Bo ja nie bardzo. Widzę, że piter jakieś inwestycje czyni w swoją furę
mk4 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Żyjecie tu ? Bo ja nie bardzo. Widzę, że piter jakieś inwestycje czyni w swoją furę ale juz zrobil revert
proton2 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Całe szczęście, że nie mam kasy, bo bym pewnie znów coś modził
Rekomendowane odpowiedzi