MARiOLiNi Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 A zmiana kiery w B6 na tą z B7 nie wiąże się i tak ze zmianą modułu oraz taśmy, czy tylko w przypadku kiery typu TT lub R8? Jeśli sama kiera i jasiek to wracam do planu z lata i szukam na allegro.
piter220v Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Żyjecie tu ? Bo ja nie bardzo. Widzę, że piter jakieś inwestycje czyni w swoją furę ale juz zrobil revert no wlasnie .. krok w przod krok w tylu .. kurwiszcze zawsze sie napale a potem d*pa .. Całe szczęście, że nie mam kasy, bo bym pewnie znów coś modził wiesz slawek zawsze to ja moge kupic i pomodzimy razem hyhy
mk4 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 A zmiana kiery w B6 na tą z B7 nie wiąże się i tak ze zmianą modułu oraz taśmy, czy tylko w przypadku kiery typu TT lub R8? Jeśli sama kiera i jasiek to wracam do planu z lata i szukam na allegro. jak sama kiera to tasma jak multi a nie miales ani multi ani tempomatu to niestety komplecik
piter220v Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 dokladnie dobra czyli co ? .. chce kiere b7 multifinkcja szara ... musze co kupic? .. kiere z jaskiem, modul pod tempomat i manetke (musze?)
siemian Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 a teraz miales multifunkcje albo tempomat?
piter220v Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 a teraz miales multifunkcje albo tempomat? nie !
mk4 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 a teraz miales multifunkcje albo tempomat? nie ! to niestety komplecik:( 1. kera +poducha 2. moduł z manetkami + tasma 3. kabelek łączący kiere (chyba, że uda Ci się z kiera zdobyć)
siemian Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 no to masz do wymiany to co podałeś plus jeszcze taśme. Najlepiej kupić taśme w komplecie z modulem i manetkami
boniu Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Maciek a co myslisz o tym kablu ktorego brakuje w kostce???oswietlenie jakos wymodze ale nie wiem kiedy najpierw chcialem dojsc do tego czemu przestalo mi dzialac oswietlenie po otwarciu drzwi ;/
mk4 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Maciek a co myslisz o tym kablu ktorego brakuje w kostce???oswietlenie jakos wymodze ale nie wiem kiedy najpierw chcialem dojsc do tego czemu przestalo mi dzialac oswietlenie po otwarciu drzwi ;/ przy tej całej zabwie nie wytargałeś sobie jakiegoś kabla? cieżko mi tak po omacku powiedzieć .. coś patrzylem w else ale trza by dokladnie wiedziec gdzie co i jak
DAWIDBORI Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 patrzcie program ktory namierza twoj telefon ktory ma gps wbudowany http://www.trackapartner.com/index.html
Wihajster Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 patrzcie program ktory namierza twoj telefon ktory ma gps wbudowany http://www.trackapartner.com/index.html Stare
Baddy Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Mieliscie moze wczoraj okazje pojezdzic wieczorkiem w pieknej mgle?
Wihajster Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Mieliscie moze wczoraj okazje pojezdzic wieczorkiem w pieknej mgle? bywało gorzej
Baddy Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Mieliscie moze wczoraj okazje pojezdzic wieczorkiem w pieknej mgle? bywało gorzej Możliwe ale i tak była masakra
boniu Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 maciek nie wytargalem na pewno... bo oswietlenie juz nie dzialalo wczesniej[br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 21:18_________________________________________________Panowie gdzie jutro spocik ?? bo wpadne
Baddy Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Jutro wszyscy beda mieli za duzo promili i nikogo nie bedzie
MINIO Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 To jak panowie jutro w Chybiu czy inna miejscówka? Deklarować się i dawać pomysły
Rekomendowane odpowiedzi