MARiOLiNi Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zatrzymałem się na Orlenie w Wiśle, ale nic nie zauważyłem. Kratki i dokładki są całe, a co jest pod samochodem Większe uderzenie było słychać jak wracałem i powoli przez to przejeżdżałem, niż trzaski jak zapie... do góry.
siemian Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Spotyka sie 2 informatyków: - Jak leci? - Super, tylko palce mnie strasznie bolą. - A co się stało? - Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę i całą noc śpiewaliśmy.[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 00:23_________________________________________________ :hi:
piter220v Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 zlocik ok .. ale na salmopolu w knajpce moze byc fajnie .. jestem za ... i widze ze MARiOLiNi jednak sie skusil na przejazdzke hyhy dobrze ze na fure ci to nie spadlo .. [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 07:47_________________________________________________gryfi .. fajny sedanek
siemian Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Dwóch facetów spotyka się przed domem i jeden opowiada: - Ta moja baba to już kompletnie zwariowała! - A co się stało? - pyta drugi. - A wiesz ona teraz wybiera się do sanatorium, cały worek prezerwatyw nakupywała. Głupia! Myśli, że ja codziennie do niej będę przyjeżdżał! :polew:
proton2 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 No no, niezła jazda była na ten salmopol. Czyli w sumie dobrze, że nie pojechaliśmy bo i tak musielibyśmy się wrócić.
mk4 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 MARiOLiNi a jak tam na obniżonym czujesz różnice ? bardziej mi chodzi o to jak jest śnieg na drodze..
siemian Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 http://allegro.pl/item812589413_audi_s3_1999_r_1_8_t_quattro_210_km.html :polew: Dobry koleś lekko uszkodzona tylna kanapa i tylny wahacz... Nie no przód nówka sztuka... :polew:
piter220v Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 przodu chyba zapomnial wziasc zzagramanicy [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 15:13_________________________________________________jakby ktos przegladajac allegro nawinal sie na ta dokladke zderzaka przedniego od s-line to poprosze o linke ... dziekuje
MARiOLiNi Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 MARiOLiNi a jak tam na obniżonym czujesz różnice ? bardziej mi chodzi o to jak jest śnieg na drodze.. Myślę nad powrotem do serii :gwizdanie: Jak będzie ubity śnieg przejadę się i zdecyduję czy zmieniam. Wczoraj od łuku w lewo na końcu Wisły Malinki, jak się zaczyna pod górkę do drzewa, było tak jak widać na zdjęciu. Na takim śniegu to nawet w zeszłym roku na serii było do d*py, ciężko panować na samochodem.
siemian Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 MARiOLiNi a jak tam na obniżonym czujesz różnice ? bardziej mi chodzi o to jak jest śnieg na drodze.. Myślę nad powrotem do serii :gwizdanie: Jak będzie ubity śnieg przejadę się i zdecyduję czy zmieniam. Wczoraj od łuku w lewo na końcu Wisły Malinki, jak się zaczyna pod górkę do drzewa, było tak jak widać na zdjęciu. Na takim śniegu to nawet w zeszłym roku na serii było do d*py, ciężko panować na samochodem. Ale Ty przecież nie masz chyba s-linea standartowego -20 tylko -30 albo i więcej... :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 16:48_________________________________________________
MARiOLiNi Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 4 amorki czerwone KONI, 4 sprężyny czerwone progresywne H&R Tutaj widzę do mojej A4 tylko -45mm: http://www.h-r.com/bin/katalog/Audi%2004-2009.pdf
ziemor Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam witam Pytanie czy spotykacie się gdzieś cyklicznie teraz Pozdro Może razem z 80-tką coś zorganizujemy na parkingu podziemnym ?
Wihajster Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam witam Pytanie czy spotykacie się gdzieś cyklicznie teraz Pozdro Może razem z 80-tką coś zorganizujemy na parkingu podziemnym ? co tydzien ale trzeba śledzic wątek
ziemor Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 No właśnie śledzę ale napisz dokładniej gdzie no bo teraz przy grillu tak jak jest w I poście to chyba się nie da Link do naszego tematu - http://www.audi80.pl/lask-maly-zlot-w-czechowicach-dz-szczegoly-w-1-poscie-vt35165,75.htm#374783
proton2 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Myślę, że trzeba robić jak Częstochowa - na dzień, dwa wcześniej zmieniają nazwę wątku pod względem miejsca i godziny spotkania. Wtedy będzie jasne co i gdzie
Rekomendowane odpowiedzi