siemian Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 :hi: http://www.sadistic.pl/jak-sie-rodza-czarni-vt26508.htm
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dziś był u mnie mechanik - blacharz, z mojej wiochy, chciał obadać jakie mają być duże luki na przednim zderzaku i masce, bo inny kolo, też z mojej wiochy, robi z B6 > B7 chyba chce się dostać do programu "Operacja Tuning". Kolo każde auto tuninguje co ma. Już wiem komu opchnę moje stare tylne lampy, bo podobno też będzie zmieniać
siemian Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 tak, pokazuje że mam o tyle większego od Ciebie
Wihajster Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 tak, pokazuje że mam o tyle większego od Ciebie chyba źle zrozumiałeś foto
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ty lepiej się chwal jak tam ledy Trzeba tylko kabelki polutować i przykręcić... więc szukam chętnego co dobrze włada lutownicą Maciek co dziś robisz ?
mk4 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ty lepiej się chwal jak tam ledy Trzeba tylko kabelki polutować i przykręcić... więc szukam chętnego co dobrze włada lutownicą Maciek co dziś robisz ? kurka jedna mam u rodziców druga siemian zakosil zdaje się;/ ale na jutro możemy się jakoś na spokojnie umówić jak chcesz...
siemian Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ty lepiej się chwal jak tam ledy Trzeba tylko kabelki polutować i przykręcić... więc szukam chętnego co dobrze włada lutownicą Maciek co dziś robisz ? kurka jedna mam u rodziców druga siemian zakosil zdaje się;/ ale na jutro możemy się jakoś na spokojnie umówić jak chcesz... hehe, to ja tym bardziej nie oddam. A żeby wam się to wszystko potopiło
mk4 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ty lepiej się chwal jak tam ledy Trzeba tylko kabelki polutować i przykręcić... więc szukam chętnego co dobrze włada lutownicą Maciek co dziś robisz ? kurka jedna mam u rodziców druga siemian zakosil zdaje się;/ ale na jutro możemy się jakoś na spokojnie umówić jak chcesz... hehe, to ja tym bardziej nie oddam. A żeby wam się to wszystko potopiło oj zazdrość się siemiankowi włącza
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ty lepiej się chwal jak tam ledy Trzeba tylko kabelki polutować i przykręcić... więc szukam chętnego co dobrze włada lutownicą Maciek co dziś robisz ? kurka jedna mam u rodziców druga siemian zakosil zdaje się;/ ale na jutro możemy się jakoś na spokojnie umówić jak chcesz... Lutownice ja mam, tylko trochę kabla by się przydało... Dziś i tak jadę do BB to wezmę lampki i się zdzwonimy nie koniecznie na rezanko
mk4 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 a zdzwaniajcie sie pedałki zmieniłeś orientacje panowie trzeba na niego uważać
kamilvolt Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 HEJO Dzisiaj się dowiedziałem że sąsiad kupił RS4 2006 r :oklaski: :oklaski:
Wihajster Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 HEJO Dzisiaj się dowiedziałem że sąsiad kupił RS4 2006 r :oklaski: :oklaski: zaproś go na spota
proton2 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja też mogę kupić, ale szkoda mi go spłacać do końca życia potem
Rekomendowane odpowiedzi