mk4 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 GRYFI ty na tych 17 masz zimówki czy letnie
GRYFI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 GRYFI ty na tych 17 masz zimówki czy letnie zimę a co?
Wihajster Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 GRYFI ty na tych 17 masz zimówki czy letnie zimę a co? pewnie chodzi mu o to,ze jakoś mało łapał przyczepność podczas bączków
GRYFI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 GRYFI ty na tych 17 masz zimówki czy letnie zimę a co? pewnie chodzi mu o to,ze jakoś mało łapał przyczepność podczas bączków na filmie widać jak lód świeci pod śniegiem
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Bielsko Filmiki fajne tylko ja bym na drugi raz pozasłaniał rejestrację jak chcecie wrzucić takie coś na youtube
GRYFI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 po drugie jak mają łapać jak kręcą się z prędkością 80 km/h[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 12:22_________________________________________________ Bielsko Filmiki fajne tylko ja bym na drugi raz pozasłaniał rejestrację jak chcecie wrzucić takie coś na youtube parking był prywatny i pust więc ...
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 po drugie jak mają łapać jak kręcą się z prędkością 80 km/h[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 12:22_________________________________________________ Bielsko Filmiki fajne tylko ja bym na drugi raz pozasłaniał rejestrację jak chcecie wrzucić takie coś na youtube parking był prywatny i pust więc ... A jak pusty to ok bo jak jeździliśmy u nas to nie był pusty i się znalazł patrol i zaczął czepiać a po filmikach też lubią szukać
Wihajster Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 po drugie jak mają łapać jak kręcą się z prędkością 80 km/h[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 12:22_________________________________________________ Bielsko Filmiki fajne tylko ja bym na drugi raz pozasłaniał rejestrację jak chcecie wrzucić takie coś na youtube parking był prywatny i pust więc ... A jak pusty to ok bo y jak jeździliśmy u nas to nie był pusty i się znalazł patrol i zaczął czepiać a po filmikach też lubią szukać niech dupki wezmą się za łapanie bandziorów a nie pierdołami sie zajmuja :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 po drugie jak mają łapać jak kręcą się z prędkością 80 km/h[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 12:22_________________________________________________ Bielsko Filmiki fajne tylko ja bym na drugi raz pozasłaniał rejestrację jak chcecie wrzucić takie coś na youtube parking był prywatny i pust więc ... A jak pusty to ok bo y jak jeździliśmy u nas to nie był pusty i się znalazł patrol i zaczął czepiać a po filmikach też lubią szukać niech dupki wezmą się za łapanie bandziorów a nie pierdołami sie zajmuja :gwizdanie: No też mi to przyszło na myśl jak podjechali ale wolałem już nic nie mówić bo mogli by się wku*wić i nam popsuć zabawę
mk4 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 GRYFI tk tylko z ciekawości wysłałem, że kręcisz na letnich.. ale chyba był niezły lodzik :gwizdanie:
piter220v Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 dobra slawek, godzic, maciek, ja, marcin ... wstepnie kolo 20 pod decathlon'em [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 14:28_________________________________________________ktos chetny jeszcze ? .. wpadac
Wihajster Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 dobra slawek, godzic, maciek, ja, marcin ... wstepnie kolo 20 pod decathlon'em [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 14:28_________________________________________________ktos chetny jeszcze ? .. wpadac a to jutro
GRYFI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 to dzisiaj a jutro pewnie będzie nas więcej [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 14:37_________________________________________________ dobra slawek, godzic, maciek, ja, marcin ... wstepnie kolo 20 pod decathlon'em [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 14:28_________________________________________________ktos chetny jeszcze ? .. wpadac zapowiada się fajna zabawa :> :gwizdanie:brać kamery i aparaty a potem piter dostanie zadanie zmontowania fajnego filmiku [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 14:40_________________________________________________dominik wstawiać to twoje tico na youtube? bo nie wiem czy magda się nie zdenerwi?
MARiOLiNi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jedzie ktoś jeszcze dzisiaj? Niestety mnie nie będzie ;(
GRYFI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jedzie ktoś jeszcze dzisiaj? Niestety mnie nie będzie ;(
MARiOLiNi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jedzie ktoś jeszcze dzisiaj? Niestety mnie nie będzie ;( Wracam dopiero w przyszłym tygodniu ;(
DAWIDBORI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 http://www.smog.pl/wideo/30287/za_oknem_mroz_i_niepogoda_mamy_cos_co_poprawi_ci_humor/
Rekomendowane odpowiedzi