piter220v Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 dzięki Piter za pozwolenie się pokrecic aż milo Q a i 2,5 powiem szczerze, że ładna kultura pracy no problemo zgrales ten film co nagrywales ? .. wrzucaj wrzucaj ..
Baddy Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 :hi: moze nakrecimy za niedlugo DECATHLON DRIFT.....
Baddy Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 szkoda że ja nie mam q ;( łącze się z kolegą w bólu ;(
MINIO Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja dzięki wczorajszym ćwiczeniom nie zostałem trafiony dzisiaj w bok przez fiata jadącedo z górki na zaciśniętych kołach (fiat jechał do przodu bo jakby jechał tyłem to na bank godzic). Ręczny , kontra kierą , 2 i gaz 2500 obrotów - postawiło mnie bokiem ale nie obróciło a babeczka spokojnie jebła w krawęznik a nie we mnie.
wojtekce Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja dzięki wczorajszym ćwiczeniom nie zostałem trafiony dzisiaj w bok przez fiata jadącedo z górki na zaciśniętych kołach (fiat jechał do przodu bo jakby jechał tyłem to na bank godzic). Ręczny , kontra kierą , 2 i gaz 2500 obrotów - postawiło mnie bokiem ale nie obróciło a babeczka spokojnie jebła w krawęznik a nie we mnie. to miałeś farta
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Może dzisiejszy spot pod jakimś zadaszeniem skoro tak sypie?
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Może Bystra oberża podkowa w Mesznej masz nowo otwartą karczmę "Zachcianek". Wypas, byłem tam już dwa razy
MARiOLiNi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Przed chwilą dzwonili do mnie z warsztatu i mnie obudzili, zgłosiłem w PZU AutoSzyba pękniętą szybę. Niestety nie wymienią na Ori, nawet jeśli mam Ori, w przypadku PZU AutoSzyba mają w OWU, że ich agent decyduje na jaką szybę zostanie wymieniona. Umowę mają podpisaną z Jaan Autoglass, dzisiaj mam podjechać na wymianę.
piter220v Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 mateusz w przeciwienstwie do siemiana ty miewiasz ciagle uszkodzenia zewnetrzne [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 11:54_________________________________________________godzic .. dawaj filma
godzic Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 lecą na serwer[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 12:29_________________________________________________huju ja ci dam budzić mnie
piter220v Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 lecą na serwer[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 12:29_________________________________________________huju ja ci dam budzić mnie nie narzekaj ... dzien piekny .. na spota umyc dupe przynajmniej zdarzysz ...
Baddy Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dobra chłopy koniec żartów, trza mi kobite do jakiejś roboty wkręcić :gwizdanie: (normalnej) bo nigdy sie 3,0 tdi nie dorobie czekam na zalew propozycji :>
Wihajster Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dobra chłopy koniec żartów, trza mi kobite do jakiejś roboty wkręcić :gwizdanie: (normalnej) bo nigdy sie 3,0 tdi nie dorobie czekam na zalew propozycji :> a biegła znajomość francuskiego jest??
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Dobra chłopy koniec żartów, trza mi kobite do jakiejś roboty wkręcić :gwizdanie: (normalnej) bo nigdy sie 3,0 tdi nie dorobie czekam na zalew propozycji :> moją tez potrzebuję wkręcić - bo ile idzie tym padłem 3.0tdi jeździć
piter220v Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 a tak wogole to co ? .. decathlon dzisiaj a potem sie zobaczy gdzie ? ... tak ? TAK ! ... a kobiete hmm .. moze na czesci sprzedasz .. bedziesz mial na 3.0 .nerki, plucka, watroba, serducho ... ba na 3 x 3.0 tdi ci styknie
Rekomendowane odpowiedzi